missgien.log
sinds 2001
Sneeuwklokjes!
"Lente: mijn fiets heeft een afwijking naar grasveldjes en slootkantjes" - Loesje
 
Baal!
woensdag, 30 april 2003 om 18:41 uur
Bij gebrek aan zin, boodschappen en energie had ik besloten dat we vanavond pizza's zouden eten. Dus ik bestel er twee: één voor Lief en één voor T. en mijzelf.
Lief zit -boven in bed- heerlijk te smikkelen, die van hem is lekker en bovendien bezorgd met alles erop en eraan.
Die van ons laat ons hongerig: een gevulde pizza met 'gehakt, groenten, ham en kaas'. Klonk goed. Uitvoering is minder: helemaal volgestopt met halfgaar gehakt, 1 miezerig plakje ham, hier en daar klontert het gehakt aan elkaar: dat is dan de kaas en tot slot heb ik zegge en schrijve 3 (drie) stukjes winterpeen tussen het gehakt aangetroffen! Gelukkig vind T. de deeg erg lekker...!
Bah, bah, bah! Wat een dikke tegenvaller.
... (II)
woensdag, 30 april 2003 om 14:06 uur
Het zag er goed uit. Zag, ja! Scheen de zon nog flinterdun door de bewolking toen we de bus instapten, bij het uitstappen kwamen de eerste dikke druppels tevoorschijn. Tegen de tijd dat we bij de Vrijmarkt waren aangekomen, was daar al niemand meer te zien.
Zielig verregende kleedjes met nog zieliger verregender spulletjes, hier en daar afgedekt met stukken plastic en parasols. Het mocht niet baten.
T. had deze gelegenheid uitgezocht om voor het eerst iets van zijn eigen zakgeld te gaan kopen. 5 Euro nam hij mee, dat zou toch wel genoeg zijn? Maar omdat alles vies en nat was, viel er weinig te kopen. Lief en ik smoesden wat en stelden toen voor om dan maar te gaan kijken bij de Intertoys. Daar zocht hij een prachtig klein doosje uit en hield hij nog geld over ook! Daarna toch maar snel terug naar de bus en naar huis... Niettemin was het gezellig en lieten we ons humeur niet door de regen verpesten.
Nu zit T. in te warmen in bad. Ik kan haast niet wachten tot hij klaar is en ik een douche kan nemen. Ik ben verkleumd tot op het bot!
Was jullie Koninginnedag ook zo leuk?
...
woensdag, 30 april 2003 om 10:41 uur
De kleine is strontvervelend en wil zich niet aankleden. Lief is ziekzwakenmisselijk en mijn verkoudheid is weer in alle hevigheid teruggekomen. Met andere woorden: wij zijn er helemaal klaar voor!
Nederlanders willen Koninginnedag moderniseren
woensdag, 30 april 2003 om 10:11 uur
Koninginnedag moet gemoderniseerd worden. Bijna de helft van alle Nederlanders is die mening toegedaan. Dat blijkt uit een enquete van bureau Intomart, in opdracht van het Algemeen Dagblad, dat de resultaten woensdag publiceert.
De jaarlijkse bezoeken van de vorstin aan twee plaatsen op Koninginnedag geven haar geen goed beeld van hoe de Nederlanders de feestdag vieren, meent 65% van de ondervraagden. Ze zou daarom verrassingsbezoeken moeten afleggen, meent precies de helft, en meer 'gewone' evenementen moeten bezoeken, zoals vrijmarkten en concerten. Het AD meldt niet hoeveel mensen zijn ondervraagd.
Koninginnedag geniet ruime steun onder de bevolking. Ongeveer 85% vindt dat het een nationale feestdag moet blijven. Ook als prins Willem-Alexander de troon bestijgt moet er op 30 april worden gefeest. Bijna 30% verkiest 27 april, de verjaardag van de kroonprins, en 5% 17 mei, wanneer prinses Máxima jarig is.
Uit de enquete blijkt verder dat 72% van de Nederlanders achter de monarchie staat. 19% zou liever een gekozen staatshoofd zien. Bijna de helft denkt dat Willem-Alexander klaar is om zijn moeder op te volgen, terwijl 28% hem nog te onervaren vindt.
Bron: ANP, 30 april 2003
Gaaaaaaaap!
woensdag, 30 april 2003 om 09:00 uur
Goedemorgen, deze morgen...
Nog even geduld. Ik ben net wakker en mijn hoofd voelt nog als watjes... Ik kom nog wel een keer terug, vandaag ;-)
Vooralsnog wil ik iedereen een gezellige Koninginnedag wensen! Voor wie naar Nijmegen komt (hè ja, gezellig!): u kunt hier lezen wat er allemaal wel en niet te doen is.
Het Lot
dinsdag, 29 april 2003 om 21:06 uur
Het hangt een beetje scheef. Het is oneerbiedig met een stukje tape aan een hoekje van m'n monitor geplakt.
Natuurlijk kon ik de drang weer niet weerstaan. Tegen beter weten in, want "je wint toch nooit wat". Maar misschien.... misschien ben ik morgen wel voor één keer de grote vis?
Hieperdepiep!!
dinsdag, 29 april 2003 om 18:21 uur
XS4ALL bestaat 10 jaar!

Nou ja, a.s. donderdag, dan. Op 1 mei 1993 werd de toenmalige Stichting XS4ALL opgericht door o.a. Rop Grongrijp en Felipe Rodriguez. Niet dagelijks, maar toch regelmatig denk ik aan de jaren dat ik deel uitmaakte van dat clubje halve zolen dat een bedrijf probeerde te runnen. Ruim een jaar na de overname door KPN ben ik vertrokken, met pijn in het hart.
Ik hoop dat er net zo'n leuk feest komt als 5 jaar geleden!! Dat zal me 'n reünie worden....
Het bedrijfsongeval van Balkenende
dinsdag, 29 april 2003 om 17:00 uur
Het is ook wel een sukkel, hoor! (klik)
Hulp!
dinsdag, 29 april 2003 om 13:26 uur
Sinds ca. anderhalve maand komt er hier thuis hulp in de huishouding via de Thuiszorg - AllCare om precies te zijn. Normaal gesproken komt A. op de dinsdagmorgen, maar nu is E. er.
A. is een vlotte meid die van aanpakken houdt en in een mum van tijd ons huis op orde had. Nu ja, min of meer, een beetje een bende is het altijd wel. Al was het alleen maar omdat ik me daar prettiger bij voel dan bij zo'n huis waar je bang bent om te lopen en iets vuil maakt.
In een huis moet geleefd kunnen worden en hoeft -wat mij betreft- ook niet van de vloer worden gegeten. Daar hebben wij nl. borden voor, en knieën waarop die borden dan weer kunnen staan. Wat zegt u? Een tafel? Ja, die hebben we ook maar die gaat meestal verborgen onder stapels boeken en paperassen en niet te vergeten het stuk machinerie waarop ik nu zit te tikken.
E. voelt zich duidelijk onwennig. Ik heb haar gewezen waar alles ligt en gezegd dat ze maar een gil moet geven als ze iets zoekt. Ik voel er nl. weinig voor om zo'n dame achter de vodden te zitten; daar wordt de sfeer niet beter van en mijn huis -waarschijnlijk- niet schoner.

Hoe dan ook: ik ben erg blij met de hulp van AllCare's A en E. Hoewel het wel moeilijk was om mijn trots in te slikken en bij mijn oude werkgever om hulp te gaan vragen...
Uit Met Kinderen
dinsdag, 29 april 2003 om 12:09 uur
Vanmorgen gevonden: uit met kinderen. Een website met een goede zoekfunctie om je vermaken met kinderen. Handig, zo in de vakantie!
via
Goedemorgen, Wereld!
dinsdag, 29 april 2003 om 06:24 uur
Om een uur of vier word ik wakker... klaarwakker ben ik. Waardoor ik wakker ben geworden, weet ik niet. Het is nog pikkedonker en buiten is niets te horen. Ik probeer weer in slaap te vallen, maar vergeefs.
Naast me ligt Lief onrustig te slapen: hij is behoorlijk verkouden en dat is te merken. Als ik na een halfuur nog wakker ben, besluit ik op te staan om te voorkomen dat Lief wakker wordt. Ik kleed me zachtjes aan en sluip naar beneden. Uit pure verveling ga ik het net op. Ik neem nog geen koffie want ik hoop toch echt weer te gaan slapen.

Het wordt licht en de vogeltjes worden wakker. Een vaag zonnestraaltje perst zich door de grijze bewolking en vangt het licht van een van de blaadjes van de bomen voor het huis, sinds gisteren in versgroen. U kent dat wel, dat ik-ben-net-ontvouwen-groen. Gisteren, toen ik in W. naar mijn ouderlijk huis liep, viel me het ook al op hoe mooi versgroen alles was. Toen werd ik er al helemaal poëtisch van.
Door de schemer rijdt een fietser. Hij brengt kranten rond en zo te zien is dat om deze tijd van het jaar is het nog een kouwe klus: hij is warm aangekleed, capuchon op en handschoenen aan.
Ik kijk op het klokje op de computer: kwart over 6! De lampen buiten floepen uit: het is officieel dag. Ik ben in dubio: het is eigenlijk te laat om nog te gaan slapen... Ik neem het risico: Goedemorgen Wereld!
Verdriet
maandag, 28 april 2003 om 13:29 uur
Ik was nog niet binnen, had mijn jas amper uit, of T. moest me het verdrietige nieuws vertellen: Roy is dood.
Roy was het hondje van mijn ouders, een Jack Russell Terrier en met name mijn moeder was helemaal gek van het dier. Jarenlang heeft ze het vertroeteld, eten gegeven en uitgelaten: dagelijks het rondje door het bos met 'em gelopen. Jarenlang zorgde ze voor die hond zoals ze vroeger voor ons zorgde: vol overgave en met alle goede intenties.
Roy was ziek en oud, dus zijn overlijden was geen schok. Toch kwam het nog best onverwacht, al was hij gisteren wel heel slecht en hielden mijn ouders er wel rekening mee dat hij de ochtend niet meer zou halen.
T. vond 'em vanmorgen: "Ik probeerde hem wakker te krijgen. Ik probeerde het met zijn oren, zijn neus, zijn mond, zijn poten, zijn staart, maar hij deed helemaal niets. Toen dacht ik dat-ie wel dood zou zijn."
Hij was overstuur en heeft vreselijk gehuild. Niet vreemd, want het is voor het kind de eerste keer dat hij geconfronteerd wordt met 'dood'. Toch denk ik dat dit een goede ervaring voor hem is geweest.
We zullen de komende weken nog veel verhalen over Roy gaan horen, denk ik. En dat vind ik prima!
Back to normal
maandag, 28 april 2003 om 09:31 uur
Lief z'n vakantieweek is voorbij, die van T. is begonnen en moeders gaat gewoon door...
Over een uurtje zit ik in de trein om het kind op te gaan halen bij opa en oma. Ben benieuwd wat hij allemaal beleefd heeft en hoe opa en oma er aan toe zijn ;-)
Het weer wil nog steeds niet meewerken, dus het wordt vandaag een dag binnenvermaak. We zullen wel zien waar dat op uitloopt. Een middagje Valkhof Museum valt meestal wel bij 'em in de smaak: daar valt ook zoveel te zien dat je -als kind zeker- nooit uitgekeken raakt!
Het zit niet mee
zondag, 27 april 2003 om 15:13 uur
Dus dachten we: "Weet je wat? Niet naar Elf Fantasy, dan gaan we lekker naar de film vanavond!".
Dathadjegedacht! Er draait werkelijk niets fatsoenlijks in Nijmegen, en dat terwijl er hier toch genoeg bioscopen en filmzalen zijn... GRMBL!
Van "pure ellende" gaan we straks lekker vroeg de kroeg in, om vervolgens lekker vroeg stronken en droned in bed te belanden (...) en daar pizza's -in bed- te gaan eten...

Klinkt als een goed plan, niet?
Meeting?
zondag, 27 april 2003 om 10:18 uur
Laat er nu gisteren een weblog meeting te zijn geweest! Wist ik veel??
Elf Fantasy - NOT!
zondag, 27 april 2003 om 09:43 uur
Zoals ik al zei: Ik heb helemaal geen zin om te lopen modderen van de ene modderige tent naar de andere... om nat te regenen en de hele dag wat kouwelijk rond te lopen...
Lief denkt er precies hetzelfde over, dus we gaan niet. We gaan onze energie ook niet in de zolder stoppen, zoals we eerst bedachten. Ook heel nuttig, tenslotte!
Nee, we doen lekker helemaal N I E T S vandaag!
Project 0
zaterdag, 26 april 2003 om 12:14 uur
Straks komt Joost, gaan we eens kijken of we onze samenwerking omtrent Project 0 een vastere vorm kunnen geven.
Nu levert hij al regelmatig artikelen, waarvoor ik hem zeer dankbaar ben. Maar waarschijnlijk kan hij meer gaan doen. Voor nieuwsgierigen: het is de bedoeling dat er op de omkatdag een hele nieuwe Project 0 verschijnt. Hopenlijk met een aantal extraatjes!
Elf Fantasy
zaterdag, 26 april 2003 om 07:48 uur
Morgen, zo hadden we gepland, gaan we naar de Elf Fantasy Fair. Kind gaat toch logeren, tenslotte. We hebben onze handen vrij.
Maar nu begin ik zwaar te twijfelen. Ik heb helemaal geen zin om te lopen modderen van de ene modderige tent naar de andere... om nat te regenen en de hele dag wat kouwelijk rond te lopen... om mijn verkoudheid een tweede kans te geven nu 't net een beetje over is.
Of ben ik nu gewoon aan het zeuren?
Het verdachte pakketje
zaterdag, 26 april 2003 om 07:15 uur
Het gebouw van het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) in Nijmegen is vrijdagmiddag tijdelijk ontruimd geweest omdat er een verdacht pakketje was gevonden. Na onderzoek van het bommenteam van de politie bleek het te gaan om een doos van een postorderbedrijf met een mobiele telefoon erin. De directie van het CWI reageerde zo gealarmeerd op het pakketje omdat er eerder al een dreigbrief ontvangen was. Daarin stond dat er deze week bij het CWI 'iets' zou gebeuren. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de dreigbrief. (Bron: Omroep Gelderland)
Een mobieltje! Al die paniek vanwege een mobiele telefoon.
Overigens was het mobiele ding gewoon door een medewerker van het CWI besteld. Niets vreemds aan, pure paniek. ...zucht...

Lees ook het artikel in De Gelderlander
Bah!
zaterdag, 26 april 2003 om 07:05 uur
Gaat het kind logeren, is het weer ineens omgeslagen! Dat vind ik nu niet aardig!
Klusserdeklusserdeklus
vrijdag, 25 april 2003 om 18:05 uur
Ow, ik ben zo vreselijk trots!
Zojuist hebben we hier in huis, met onze vier linkerhanden, met succes het vlizotrapgat op de zolder gedicht! En al het hout komt van hergebruik.
Eerst zijn we -eindelijk!- een decoupeerzaag gaan halen. Die wil ik al hebben sinds we hier zijn komen wonen en nu heb ik 'r eindelijk eentje. En die moest gelijk aan het werk! Meten, potloodje, zaagje en vrrrrrrroeoeoeoemmm - wow, dat gaat lekker!
Vervolgens ging moeders aan het hameren. Nee, niet eens op mijn duim, ook geen ander lichaamsdeel is geraakt. :) Het gat zit dicht, je kunt er op staan (ook niet onbelangrijk) en Lief en ik barsten van trots! Wij worden nog wel es èchte huizenklussers...
De zolder begint nu eindelijk vorm te krijgen: het verf zit op de goede plek, het gat is dicht, de vaste trap zit er (al een poosje) in. Nu eerst het gedoe rondom die nieuwe trap sluiten en afverven. Dan nog de vloertegels, zo vriendelijk gedoneerd door de fam. A.J. te W., op maat snijden en leggen... volgens mij gaat het nog lukken om voor de zomer op zolder te slapen! (En dat mag dan gerust een wonder heten)
De arrogantie van de macht
14:48 uur
In het gebouw van het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) in Nijmegen is vrijdagmiddag ene verdacht pakketje gevonden. Het gebouw aan de Mariënburg in het centrum van de stad in inmiddels ontruimd. Het pakketje wordt door de politie en de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) onderzocht.
(Bron: Omroep Gelderland)

Ik was zojuist in de stad en heb het afgezette gedeelte gezien. Ik vroeg aan een agente wat er aan de hand was maar daarop wilde ze geen antwoord geven. Toen ik vroeg waarom we er dan niet langs mochten zei ze: "omdat het is afgezet" waarop ik vervolgens vroeg waarom het dan was afgezet. Maar daarop wilde ze geen antwoord geven: "Dat gaat u niets aan, mevrouw". Pardon? Ik woon in deze stad!
Zonder iets wijzer te zijn geworden deden we onze verdere boodschappen en wilde dezelfde weg terug. Nu was er een groter gedeelte van het centrum afgezet, waardoor we niet dezelfde route terug konden. Het lullig was dat we alleen de hoek om hoefden dus strikt genomen niet door het afgesloten gedeelte. Helaas was er daar niets om het rood/witte lint aan vast te maken. Ook de agent die daar stoer wacht stond te houden bezweerde ons dat we er niet door mochten.
Okee, okee. We dropen al af en liepen een fiks eind om.
Vreemd genoeg mocht men wel -via de andere kant- naar de bibliotheek die pal naast het genoemde CWI-gebouw is! En geen agent die op die vraag van mij ("hoe kan dat?") een fatsoenlijk antwoord wist. Maar waar ik me het meest aan geërgerd heb, is de arrogante houding van de agenten. Waarom zo'n stilzwijgen? Waarom 5 minuten later wel tegen de journalist van Omroep Gelderland vertellen wat er aan de hand is, terwijl er daar ook publiek bij stond?

Als iemand nu nog es zo'n geintje uithaalt met verdachte pakjes, doe het dan niet in het centrum van Nijmegen. Kies iets net buiten het centrum... het politiebureau, bijvoorbeeld?
[lees verder]
Geen woorden
vrijdag, 25 april 2003 om 10:17 uur
Ik schrok me rot!
De beelden die ik zag horen niet in ons land thuis. Zoiets gebeurd alleen in Turkijke, toch?
Helaas! Het bleek in Maastricht te zijn: een complete zijkant van een flatgebouw-met-balkons is naar beneden gekomen. Ik neem aan dat u er al van op de hoogte bent? Er zijn twee slachtoffers te betreuren.
Ik ben zo vreselijk kwaad! De architect en de aannemer mogen wat mij betreft eens goed aan de tand worden gevoeld (bij voorkeur eentje die ontstoken is) en ik zou er direct een flinke bouwfraudecontrole opzetten. Want laten we niet vergeten... het is Limburg! En in Limburg nemen de bestuurders het niet zo nauw met regeltjes en heeft iedere bestuurder wel een vriend of een broer in de bouw. Toch?

Zie ook: Nu.nl: Bouwbedrijf Smeets hult zich in stilte
De Terp
09:00 uur
"Opvanghuis De Terp in Winssen bestaat morgen 20 jaar", lees ik zojuist in de krant.
Mijn geheugen draait op volle toeren. Al heb ik slechts anderhalf jaar deel uitgemaakt van het team dat De Terp draaiende hield, het was een warme en mooie tijd.
Uit het artikel leer ik dat er tegenwoordig een kracht rondloopt die wordt betaald door de gemeente Nijmegen en dat er daarnaast Melkertbanen zijn. In 'mijn tijd' waren die er nog niet. We waren allemaal vrijwilligers; we hadden in die tijd amper genoeg geld om het eten rond te krijgen, laat staan dat we betaald konden worden. In die tijd verbouwden we nog onze eigen groente en hadden we kippen voor de eieren! 'In die tijd' is trouwens ongeveer 1990/91.
'De Terp' is gevestigd in de oude R.K. pastorie van Winssen, een kerkdorp in de gemeente Beuningen. Het opvanghuis ligt op een door mensenhanden gebouwde hoge en droge plek die, toen de dijken nog niet voltooid waren, bescherming bood tegen het stijgende water. Ik heb menigmaal gedroomd van een pand als die pastorie. Het lijkt me geweldig om daar met nog een ander gezin te wonen. De kamers zijn groot en ruim, zoals het bij een pastorie betaamd en de keuken is een echte 'Saartje-keuken'. Enorm groot met ene authentieke kast en een granieten aanrecht. Althans, toentertijd nog wel...
In de zomer was het opvanghuis altijd vier weken dicht en om te voorkomen dat er in die tijd iets met het pand gebeurde, konden er medewerkers logeren. Gratis.
Zo heb ik er ook een week gelogeerd, met Ex en mijn toenmalige huisgenoten. Heerlijk was de boomgaard met de schapen, heerlijk was ook de enorme barbecue die we hielden... ik heb er nog ergens foto's van, maar vraag me niet waar!

Morgen bestaat De Terp 20 jaar... jammer dat ik al een afspraak heb. Ik had er best nog es willen kijken.
[lees verder]
Omgekeerde wereld
vrijdag, 25 april 2003 om 08:21 uur
In de VS (waar anders, zou je bijna denken...) sleept een groep spammers organisaties die spam blokkeren, zoals Spamhaus en Spews.org, voor de rechter.
De spammers hebben zich verenigd onder de naam EmarketersAmerica.org. Ze willen een rechterlijk verbod van de anti-spamorganisaties en een schadevergoeding van 75 miljoen dollar.
Op 30 april begint een conferentie over spam, georganiseerd door de Amerikaanse handelswaakhond de Federal Trade Commission (FTC). Een woordvoerder van Spamhaus meent dat de rechtzaak nu wordt aangespannen. De Spammers hopen op deze manier de FTC te beïnvloeden. (Bron: Webwereld, 25 april 2003)

Free rider
donderdag, 24 april 2003 om 21:15 uur
Ik zie dat mijn bezoekersaantallen zwaar geflatteerd zijn: de meesten kwamen hier via een zoekmachine met de opdracht te zoeken naar "Much Ado About Nothing". Helaas is die al een tijdje uit de lucht en heeft Xantippe die plaats ingenomen.
Hopenlijk blijft er hier en daar eentje hangen... ?
Mayday
donderdag, 24 april 2003 om 17:49 uur
The May Day Project - Saturday May 10th 2003Nee, geen Mayday als in S.O.S. of Hellup! Maar gewoon als meidag. De 10e mei om precies te zijn vindt het MayDayProject plaats.
Neem gedurende de dag een paar foto's van jezelf en plaats die -voorzien van commentaar- op je webpagina/weblog. Leuk idee, via Geert.
Post
10:32 uur
Het is nog fris buiten. De meeste mensen lopen nog rond met een vest of een jas aan.
Zo niet de postbode. De postbode loopt in zjn rood/beige gestreepte poloshirt rond. Hij wist het zweet van zijn voorhoofd, vlak voordat hij een nieuw pakket post van de elastieken ontdoet en aan zijn volgende rondje begint. We zien de blauwe enveloppen tussen de stapel zitten. Bij ons viel die gisteren al in de bus en we konden opgelucht ademhalen :-) Mijn ex was ooit postbode, als bijbaantje in zijn studententijd.
Iedere zaterdagmorgen diende hij om 7 uur in het postkantoor aanwezig te zijn om te beginnen met het sorteren van de post voor zijn wijk. En aangezien Ex er een regel van maakte om anderhalf uur voordat hij weg moest, op te staan ("Ik wil wel genoeg tijd voor douche en een goed ontbijt!") ging er dus bij ons om half 6 de wekker. Om het nog even te benadrukken hoe dat eruit ziet op een digitale wekker: 05.30. En dat dus iedere zaterdag! U begrijpt hoe ik blij ik toen was met het fenomeen postbode!

Als de postbode komt weet je nooit wat er in je bus ligt: weer rekeningen? Of eindelijk die brief waar je al zo lang op wachtte? Of misschien heb boek dat je had besteld? Het blijft spannend... altijd!
[lees verder]
Lang leve de cinematheek
woensdag, 23 april 2003 om 19:01 uur
Straks, als de kleine naar bed is, doen wij hier de gordijnen dicht, steken een paar fikse kaarsen aan, zetten onze punthoeden op en gaan met bezem in de hand klaar zitten voor de tv. Want we hebben 'em: de nieuwe Harry Potter!!

yeah...
Poppetjes tekenen
woensdag, 23 april 2003 om 16:49 uur
Samen zitten ze aan de grote tafel. Diep gebogen over een boekje post-its. Lief laat zien hoe je daar een tekenfilmpje van kan maken.
Zoonlief krijgt grote rimpels in zijn voorhoofd en telt 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6... "Hoeveel moet ik er tekenen, dan?"
"Het hele boekje vol", klinken Lief's stem en de mijne in koor.
"Ooooh, nee, hè? Dat zijn er echt veel te veel, hoor!"

Maar een kwartiertje later zitten de heren vergenoegd hun tekenfilmpje te bekijken: kijk 'em rennen, dat poppetje!
Bekentenis
woensdag, 23 april 2003 om 14:15 uur
Okee, okee, ik geef het toe!
De afgelopen maanden heb ik nagelgebeten, geschreeuwd, geblèrd en me af en toe vreselijk misdragen.
Oorzaak? Geen uitlaatklep. Ik mis het loggen, ik mis het delen van mijn leuke en verdrietige dingen met andere loggers, ik mis een plek die helemaal van mij is en die waar ik kan zeggen wat ik wil!
Waarom ik dan stopte? Voornamelijk vanwege een klein aantal minder vriendelijke persoonlijkheden. Daar hoor of zie ik de laatste tijd niets meer van, dus ik wil het weer proberen...
missgien.net/weblog
missgien.nl

Archief
2005:
[04/05] [03/05] [02/05] [01/05]
2004:
[12/04] [11/04] [10/04] [09/04] [08/04] [07/04] [06/04] [05/04] [04/04] [03/04] [02/04] [01/04]
2003:
[12/03] [11/03] [10/03] [09/03] [08/03] [07/03] [06/03] [05/03] [04/03]
Oudere archieven (06/2001 - 03/2003) zijn helaas verloren gegaan

missgien.log