missgien.log
sinds 2001

[vorige] - [weblog] - [volgende]

 
zaterdag
02 april 2005
Cactus
10:41 uur


Al vier jaar staat-ie in de vensterbank: onze lidcactus. Gekregen van vriendin A. toen we hier kwamen wonen en toen zattie vol met knoppen en bloemen. Nadat die waren uitgevallen deed-t-ie gewoon niets meer. Zo eens in de paar maanden zette ik 'em blank maar nooit zag ik die prachtige roze/paarse knoppen meer verschijnen.
Tot gisterenmiddag: ineens zag ik ze zitten, een grote (die ondertussen een heuse bloem is geworden) en twee kleinere en een heel klein baby-knopje. Mijn cactus bloeit!!

En ik had hier een foto willen laten zien, maar de batterij van de camera is leeg en ik heb geen flauwe notie waar de oplader is en degene die dat wel weet is een dagje de hort op. Die prachtige bloeiende cactus houdt u dus nog te goed!


branwen [www]
Ik hoop dat de cactus het erg geweldig gaat doen. Want dat heb je wel verdiend na de energie die je in je database heb gestopt.
02-4-2005, 11.32 uur
betty [e-mail]
hoi ik heb ook een lidcactus staan, die eigenlijk in december hoort te bloeien, toen had ie wel knoppen, maar het werden geen bloemen. En nu heeft ie weer knoppen en weer worden het geen bloemen, weet iemand wat ik daar aan kan doen, om hem wel aan het bloeien te krijgen?

bvd. betty
18-4-2005, 23.31 uur

Jouw reactie
[Als je op "Plaatsen" hebt geklikt, wacht dan tot het tekstvak weer leeg is en klik: hier]
Je naam:
E-mail:
WWW:
Je reactie:
 
missgien.log