missgien.log
sinds 2001

[vorige] - [weblog] - [volgende]

 
dinsdag
29 maart 2005
Windhaantjes
08:45 uur


Dat dat paasakkoord een lachertje is, bent u waarschijnlijk met me eens. Dat Bak Ellende en die griezel van een Van Aartsen D66 in de mangel hebben genomen, waarschijnlijk ook. Maar waarom hebben die pakken van D66 dat dan niet in de gaten??
Dat die partij het akkoord ook nog met veel bombarie op hun website durven te zetten...! Heb je Boris vanmorgen zien glunderen bij Goedemorgen Nederland... alsof hij ikweetnietwat had bereikt! Je hebt je laten naaien, man!, wilde ik hem wel toeschreeuwen. Maar dat wil hij volgens mij helemaal niet weten... Hebben ze bij D66 nu echt niet door dat ze de narren van dit kabinet zijn geworden (voor zover ze dat al niet waren)? Ik had al nooit veel met D66 op: stelletje windhaantjes, dat zijn het altijd geweest. Windhaantjes zonder ruggegraat.

Ow, wat zal vriend P. baaaaaalen als hij terugkomt uit Zuid-Amerika (hahahaha!)


bareuh [www]
Hij weet het wel ... probleem is dat hij z'n baan kwijt is zodra hij niet akkoord gaat.
D66 is zich er donders goed van bewust dat ze nergens meer zijn als het kabinet zou vallen en er opnieuw verkiezingen gaan komen.

In eerste instantie werd PVDA als boosdoener aangewezen en was dit nadelige effect te zien in de peilingen.
Geef ze nog een maandje en het zal duidelijk worden dat het afwijzen door de 1e kamer de meest verstandige beslissing is die in de afgelopen twee jaar is genomen.
CDA, VVD en D66 hebben lachend toegekeken hoe Thom z'n eigen graf heeft gegraven. Niemand van de regerende partijen heeft tijdens de schorsing van de Avond van Van Thijn hem verteld dat hij zich even had moeten terugtrekken uit dit debat om met een beter, weloverwogen voorstel had kunnen komen.
Vreemd is ook dat naar de buitenwereld toe Boris steeds hamert op het harde werken van De Graaf terwijl intern hij een authist werd genoemd die niet voor rede vatbaar was. De Graaf als Minister wilde niet met 'het volk' in aanraking komen maar wel met collega stropdassen (DG's, SG's, pSG's etc). Op BZK is men er ook niet rouwig om.

Daarom is Boris accoord gegaan met de worst die hem nu is voorgehouden die hij nu zo fel tracht te verdedigen.
29-3-2005, 18.15 uur

Jouw reactie
[Als je op "Plaatsen" hebt geklikt, wacht dan tot het tekstvak weer leeg is en klik: hier]
Je naam:
E-mail:
WWW:
Je reactie:
 
missgien.log