missgien.log
sinds 2001

[vorige] - [weblog] - [volgende]

 
maandag
28 maart 2005
East Of Eastern
08:37 uur


Voor de tweede keer is er dit jaar, op tweede paasdag, in Nijmegen een Jazzstafette East of Eastern genaamd, georganiseerd door Stichting JIN. In café's verspreid over Nijmegen-Oost is er van alles aan jazz te zien en te horen. T.'s muziekschool, het muziekfiliaal doet er ook aan mee. Niet dat T. gaat spelen, maar wel een ander lid van dit gezin: Lief is gestrikt om mee te bassen. Hij heeft lang niet meer gespeeld, maar aangezien het een workshop-met-publiek betreft, is dat niet zo erg.
Lief heeft het er al langer over dat hij graag weer wil gaan spelen en had al een balletje opgegooid bij het Filiaal. De van de docent (contra)bas heeft hem gevraagd/overgehaald om vanmiddag mee te spelen.

En dus brengt vanmiddag oma het kind naar huis zodat we met ons drieën kunnen gaan kijken hoe Lief gaat bassen. En daar heb ik zin in!


missgien [www]
Waaaah! Het was geweldig om Lief weer te zien spelen. Het leverde hem nog wat op, ook: blaren op zijn vingers *en* een uitnodiging om mee te spelen in een coverbandje... Ha!
29-3-2005, 08.23 uur

 
missgien.log