missgien.log
sinds 2001

[vorige] - [weblog] - [volgende]

 
maandag
21 maart 2005
Verjaardagen
09:20 uur


Van sommige mensen vergeet ik hun verjaardag nooit meer zelfs al staan ze al jarenlang niet meer op mijn kalender. Bij anderen moet ik ieder jaar weer beschamend toegeven dat ik het weer straal was vergeten - ondanks mijn kalender.
Zo weet ik bijvoorbeeld nog steeds dat vandaag mijn oude buurjonge"tje" C.S. jarig is. Ik weet zelfs hoe oud C. geworden is: 39. Hoe ik dat weet is geen groot geheim: hij is. nl 1 jaar jonger dan ik en 10 dagen eerder jarig waardoor we 10 dagen per jaar even oud waren, sort of. Als je een jaar of 10/11 bent is dat een 'big issue'.
C. woont al jaren in Alaska, of het Canadese equivalent ervan -kijk, dat weet ik dan weer niet - en eigenlijk vind ik het best jammer dat ik zijn e-mailadres niet heb: ik had 'em vandaag graag een e-kaartje gestuurd.

Vijf dagen geleden was een oud-buurmeisje jarig. Een kreng van een meid en ik heb dan ook geen idee hoe oud zij is geworden. Ik weet wel dat ik haar heel dom vond, want zij dacht dat zij ouder was dan ik omdat ze eerder jarig was: ze moet toch minstens 3-4 jaar jonger zijn geweest.

En drie dagen geleden was een van mijn nichtjes jarig: ik heb geen idee hoe oud ze is geworden. Ik neem aan dat het haar geen moer uitmaakt dat haar tante haar geen kaartje heeft gestuurd.

Maart was altijd een drukke verjaardagenmaand en ik weet zeker dat ik er nog eentje ben vergeten... maar wie? En wanneer? Niet dat het er iets toe doet: ik weet nl. zeker dat er tussen vandaag en 1 april nog maar 1 persoon jarig is die ik ken: en dat ben ik zelf.


Micheline [www]
Maar op 1 april ken ik er nog een heleboel. En de mijne weet je ook wel.
21-3-2005, 14.39 uur
missgien [www]
Ja, maar de jouwe duurt nog bijna een halfjaar!
Op 1 april? Ken ik daar ook iemand van?
21-3-2005, 16.02 uur

 
missgien.log