missgien.log
sinds 2001

[vorige] - [weblog] - [volgende]

 
donderdag
17 maart 2005
Stichting Brein stuurt vorderingen
13:01 uur


Planet meldt dat Stichting Brein vorderingen gaat sturen naar providers van internet- gebruikers die illegaal MP3's aanbieden op internet, en vraagt aan de providers om deze door te sturen naar hun klanten. Brein kan de vorderingen niet naar de gebruikers zelf toe sturen omdat ze (officieel) geen adressen hebben. Wel hebben ze IP-nummers en e-mailadressen.
Enkele providers (waaronder Planet Internet en HetNet van KPN en @Home) hebben reeds toegezegd de vorderingen door te sturen naar de gebruikers in kwestie. XS4all doet dat niet. "We hebben niets vernomen van de Stichting Brein, maar ons standpunt is daar bekend. We zijn geen verlengstuk van private opsporingsinstanties als Brein. We voldoen alleen aan vorderingen van een rechter-commissaris.", aldus XS4all.


Gooly
Op een of andere manier verwarren ze daar gooly met cool of zo, want hits genoeg, maar geen 'gooly' en de gemene deler is steeds het woord 'cool'
17-3-2005, 14.08 uur
Gooly
Euh ja dat was dus voor het andere postje. Waar zit ik me mijn hoofd :-)
17-3-2005, 14.08 uur
Ronald [www]
Het blijft apart dat de ene (wat zeg ik? ene? alle op één na!) KPN dochter braaf mee werkt, en de andere dochter dat niet doet.
21-3-2005, 16.13 uur

 
missgien.log