missgien.log
sinds 2001

[vorige] - [weblog] - [volgende]

 
donderdag
17 maart 2005
Nieuw bloed
07:45 uur


Nijmegen Centraal heeft behoefte aan meer redactie-leden. "Nieuw bloed" zogezegd. Dat lijkt nogal een probleem te zijn, want ondanks oproepen op de website blijft het aantal aanmeldingen bedroevend laag. Onlangs kregen we een reactie van iemand uit Amsterdam. Aardig bedoeld, maar Nijmegen Centraal is voor en door Nijmegenaren, dus verwachten we op z'n minst dat je in Nijmegen woont. Daarnaast hopen we ook op enig schrijftalent, dus vragen we iedere 'kandidaat' een proefstukje te schrijven.
Ik weet het: ons eisenpakket is fors, maar daar staat wel tegenover dat je kans maakt deel uit te gaan maken van een select groepje Nijmegenaren die behalve graag schrijft, ook regelmatig vergadert - bij voorkeur in de kroeg ;-)

[Meeschrijven op Nijmegen Centraal? Schrijf hier je proefstukje]


Novi O'Magum [www]
Nou, als ik niet net gestopt was, dan zou ik 't wel weten... ;-)
17-3-2005, 08.05 uur
monchito [www]
Is het ook goed als ik af en toe wat schrijf over Nijmegen op me eigen log?
17-3-2005, 15.10 uur
missgien [www]
@Monchito: een keer in de twee weken over Nijmegen schrijven... zou dat lukken? Is het antwoord daarop "ja" doe ons -en jezelf- dan een lol en stuur een stukje in!
17-3-2005, 15.25 uur
monchito [www]
Nee, ik denk dat ik me beter kan houden aan mijn goede voornemen van afgelopen oudjaar: niet zoveel meer doen en me meer richten op prioriteiten...
19-3-2005, 14.28 uur

 
missgien.log