[vorige] - [weblog] - [volgende]
donderdag
03 maart 2005
Zņ'n pak!
07:09 uur
Vanmorgen, nou ja, eigenlijk vannacht om 06.20 uur, komt het kind fluisterend: "Mam! Maham! Ben je wakker?" (Ja, nu wel, ja - grmbl). Hij kijkt me opmerkelijk wakker aan en ik herinner me dat ik hem al een uur eerder wakker heb zien zijn. "Mam! Er ligt wel zņ'n pak sneeuw!"
Aangezien het donker was, kon ik niet zien hoe groot dat pak sneeuw wel was, dus ik besloot maar op te staan en zelf te gaan kijken - van slapen zou toch niets meer komen. Vol verwachting schoof ik de gordijnen opzij en keek ik naar buiten en.... werd hevig teleurgesteld. Dat was een pakje: 4, hooguit 5 cm. sneeuw. Waarschijnlijk meer dat T. zich kan herinneren, maar niettemin teleurstellend voor iemand die zich de sneeuwstorm van februari 1979 zich nog goed kan herinneren: dat waren pakken sneeuw!


Novi O'Magum [www]
U heeft zich zeker nog niet buiten begeven? Die 4 tot 5 cm zijn voldoende om levensgevaarlijke situaties te veroorzaken. En fraaie sneeuwpoppen, dat wel.
03-3-2005, 08.50 uur
missgien [www]
Zo onderhand wel, en geen centje pijn, Novi! Ik weet niet wat jij allemaal uitspookt, maar behalve een halfuur op een bus moeten wachten is ons deze ochtend niets vervelends overkomen :)
03-3-2005, 11.12 uur
Novi O'Magum [www]
Ik moest het eerste stuk lopen omdat de straat te glad was om te fietsen, maar H. moest met de auto en dat vond ik toch wel een onprettig idee. We hebben er maar ski's onder gebonden... ;-)
03-3-2005, 14.05 uur