[vorige] - [weblog] - [volgende]
maandag
28 februari 2005
MRI
07:30 uur
Weet u nog? In november werd ik ineens opgeoepen voor allerlei onderzoeken, maar één onderzoek kon pas in februari plaatsvinden en vandaag is het dan zover: over een uurtje lig ik al in UMC St. Radboud voor een MRI.

Voortaan moet ik me echt beter voorbereiden: ik heb vanmorgen pas de folder gelezen: het onderzoek duurt 'enige tijd' (kunt u nog vager zijn, aub?), je mag je eigen muziek meenemen (Frank Boeijen slingert hier altijd wel ergens rond, dus die grijp ik straks bij zijn lurven), geen metalen objecten (dus uit die oorbellen!).

Aan de andere kant: nu heb ik geen tijd om me zenuwachtig te maken: over een halfuurtje loop ik richting ziekenhuis en nu pak ik eerste een flinke kop koffie.. want ik mag 'gewoon eten en drinken'. Toch aardig van ze.

Alle gekheid op een stokje, als je me een beetje beter kent, heb je allang door dat ik me hier zit op te vreten, want om nu 'enige tijd' in zo'n tunnel te moeten liggen, daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in!

[update 10.30 uur:] Wat een k*tonderzoek, zeg! De eerste 20 minuten ging nog wel, maar toen ze me de contrastvloeistof inspoten werd ik helemaal naar! Ben ondertussen al ruim een uur klaar, maar ik zit nog steeds een beetje te bibberen... Koffie, dan maar!


marion [www]
Lust je dan koffie?
Wordt ik dan helemaal iebel van...
Sterkte vandaag , buiten schijnt nu de zon, dat is vast lekker, om even in je gezicht te laten stralen..hopelijk werkt het!
28-2-2005, 11.07 uur
missgien [www]
Ik ben al weer aardig opgeknapt: een paar koppen koffie, wat te eten en ik ben weer helemaal 'bij' :-)
(maar voorlopig krijg je mij niet meer in zo'n tunnel!)
28-2-2005, 11.48 uur
bareuh [www]
die contrastvloeistof is smerig heh? het 'grijpt' naar de keel ...
28-2-2005, 13.49 uur
susan
inderdaad een ka uw thee onderzoek, na een kwartier ben ik van gekkigheid op het ritme van de slagen, maar liedjes gaan zingen in mijn hoofd dan, want je moet doodstil liggen. was ook erg blij dat ik oordoppen had meegenomen.
01-3-2005, 15.39 uur
missgien [www]
@Bareuh: de contrastvloeistof kreeg ik ingespoten, ik hoefde het gelukkig niet te drinken. Ik heb begrepen dat dat heel smerig moet zijn!
01-3-2005, 23.07 uur
Paola
ja ik ken ze.... ik blijf het ook altijd vervelend vinden... dat spul suist door je lijf heen he....
02-3-2005, 10.49 uur