[vorige] - [weblog] - [volgende]
zaterdag
26 februari 2005
100 kaboutertjes
09:45 uur
Hij belde op om te vragen of ik zin had om naar de kroeg te gaan. Dat had ik wel en dus zaten we reeds om 8 uur aan de toog van onze oude stamkroeg, mijn ex en ik. Vroeg, want we hadden allebei een zware week achter de rug en wilden weer op tijd in bed liggen.
We spraken over ditjes en datjes, over koetjes en kalfjes, over politiek en romantiek, over voorbije jaren en verloren vrienden, over onze wederzijdse huidige liefdes, over het hebben van wel en geen kinderen, over Bush (sssst! niet vloeken!) en Clinton, over Irak, Aghanistan en militairen met gezinnen en familieleden.
De kwartjes Brand kwamen en gingen, de Blonde Chiney's kwamen en gingen, en toch maar weer terug naar het Brand, want ojee, wat is die Chiney zwaaaar. En de wijzers van de klok draaiden vrolijk hun rondjes. De muziek was weer heerlijk, het caf weer gezellig druk, de oude bekenden weer aanwezig en natuurlijk werd the toch weer laat. Kortom het was een avond om niet meer te vergeten.

En dat zal ik vandaag ook niet doen, want nu zijn 100 kaboutertjes in mijn hoofd een marathon aan het lopen. Eerst maar eens flink eieren gaan bakken en hete, zoete, zwarte koffie door mijn keelgat gieten.

Ook goeiemorgen!


TzT [www]
Oef... sterkte!
26-2-2005, 10.25 uur