[vorige] - [weblog] - [volgende]
woensdag
23 februari 2005
Besmettelijk
07:49 uur
Mijn "slapeloosheid" is besmettelijk aan het worden. Afgelopen nacht heb ik -eindelijk- geslapen als een roosje (al heb ik wel een uur liggen woelen voordat ik uiteindelijk in slaap viel), maar Lief heeft vannacht geen oog dichtgedaan. Ik schrok om half zeven wakker en miste mijn lief naast me en kon daarna natuurlijk niet meer in slaap komen. T. was ook weer erg vroeg wakker vanmorgen, al heeft hij -zover ik weet- wel doorgeslapen vannacht. Die heeft 'gewoon' last van slaapwandelen en ondeugendheid ;-)

Ik begin iets te vermoeden van aardstralen of leilijnen, ofzo. Want dit is niet normaal meer. Toen wij nog hier (dat is, de ruimte waar nu onze computers staan) sliepen, hadden we geen last van chronisch niet of slecht slapen. Zou het mogelijk zijn dat het feit dat we nu een paar meter hoger liggen er iets mee te maken heeft? Of zouden we misschien gewoon een nieuw matras moeten aanschaffen (hoewel deze nog geen 8 jaar oud is).
Goede raad is duur. Of niet: weet u raad?


MikMak [www]
Wij slapen beter sinds we het bed tegen de andere kant gezet hebben. 180 graden gedraaid dus.Wij hebben ook al eens gedacht aan aardstralen (hoewel ietwat cynisch). Maar het kan ook komen doordat we nu met ons hoofd onder de dakkapel liggen ipv onder het schuine dak. Misschien moeten jullie ook eens schuiven?
23-2-2005, 17.34 uur
Klaas [e-mail]
van plaats ruilen ???
23-2-2005, 19.40 uur
missgien [www]
@Mikmak: eh, nou, schuiven kan niet, daar is de kamer te krap voor: het is een zolder het heeft dus heel veel schuine wanden :(
@Klaas: dat hebben we al geprobeerd, maar 't hielp niet ...
23-2-2005, 19.47 uur
CiNNeR [www]
Heb je ook last van je matras? En anders euh, de boel terug verhuizen wellicht? (vermoed dat dat geen goede tip is)
23-2-2005, 22.50 uur
missgien [www]
@CiNNeR: de boel terugverhuizen is inderdaad geen optie. Op de zolder, waar we slapen, is nl. geen verwarming. Dat vind ik geen probleem als ik er onder mijn dekbedje lig te pitten (juist wel lekker) maar om in de kou te gaan zitten werken, lijkt me niet echt prettig.
Maar bedankt voor het meedenken.
24-2-2005, 07.36 uur
CiNNeR [www]
Sowry voor de weinige hulp zo. Ik heb hetzelfde meegemaakt maar ben uiteindelijk verhuist (ow dat is ook een optie! ;)) Vraag me nog steeds af of het door aardstralen of electrakabels kwam of gewoon de sfeer in huis ofzo.
25-2-2005, 05.13 uur