[vorige] - [weblog] - [volgende]
maandag
21 februari 2005
Rotnacht
07:47 uur
Er begint zich hier een patroon te ontvouwen: in de nacht van zondag op maandag slapen we alledrie slecht.
Zo heb ik gisteravond van 11 tot half 1 naar het plafond liggen staren, terwijl Lief heerlijk naast me lag te pitten. Toen ben ik opgestaan en heb ik in de woonkamer naar The West Wing zitten kijken, die we deze keer zouden opnemen opdat we een keer op tijd konden gaan slapen :-/
Rond 1 uur hoorde ik T. rondscharrelen op de overloop: hij was overduidelijk de weg kwijt en wist niet wat hij er deed of waar hij heen wilde. Hij heeft wel vaker last van slaapwandelen, dus we weten ondertussen hoe daarmee om te gaan: met zachte dwang terugleiden naar bed, instoppen en 'em gewoon verder laten slapen.
Door al het gerommel op de overloop was ook Lief weer ontwaakt en tegen de tijd dat The West Wing afgelopen was en ik weer naar bed ging voor een nieuwe poging, sliep hij nog niet. We woelden wat naast elkaar, en ik heb het nog 2 uur zien worden. Daarna moet ik wel ergens in slaap zijn gevallen.
Het volgende moment, om half 7, liep Lief's wekker af, die zal nu zo'n beetje in zijn trein zitten te wachten tot die gaat vertrekken. Tot overmaat van 'ramp' had T. een ongelukje, maar ja, dat kan nu eenmaal gebeuren.

Al met al geen beste start van de ochtend, hoewel die heerlijke knuffel die ik van T. kreeg wel een heleboel goed maakt ;-)