[vorige] - [weblog] - [volgende]
dinsdag
15 februari 2005
Welgodver...
18:14 uur
Vorige week dinsdag kregen wij bericht van Nuon dat wij -volgens hun- een flinke achterstand hadden opgelopen in onze maandelijkse betalingen en dat we zouden worden afgesloten als we de volgende dag niet contant zouden betalen aan de Man van Nuon die daarvoor bij ons op de stoep zou staan.
We schrokken ons een rotje, want waren ons van geen kwaad bewust: het bedrag dat van ons geëist werd vonden we belachelijk hoog maar wij zorgden dat we het geld in huis hadden en hebben de volgende dag netjes betaald want zonder stroom zitten, dat wil je immers niet. De Man van Nuon bevestigde dat we nu tot en met februari 2005 'bij' waren en wij geen achterstand meer hadden.
We zochten later uit hoe het zat en het bleek dat we inderdaad 1 (één) maand halverwege vorig jaar niet hadden betaald. Aanmanings- en andere 'kosten' hadden het bedrag zo hoog doen oplopen, aldus de man van Nuon, daarover zou ons 'per omgaande' een compleet overzicht worden opgestuurd. Daar wachten we nu nog steeds op.

Vanmiddag lag er een brief in de bus van Nuon: een aanmaning over januari... Hoe durven ze???


Gooly
De woorden van de woningbouw-meneer-de-controleur afgelopen december klinken me nog duidelijk in de oren:
"Je moet helaas je eigen meterstanden doorgeven aan Nuon, daar zijn wij onlangs mee gestopt, want het is niet te doen. Het is een zooi daar. En als je eindafrekening komt, controleer ALLES! Want het zal de eerste keer niet zijn dat ze er fors naast zitten"
16-2-2005, 06.09 uur
Mannie [www]
het lijkt upc wel
16-2-2005, 06.54 uur
missgien [www]
[update] We hebben ze eindelijk te pakken gekregen. Het feit dat wij betaald hebben 'was nog niet in het systeem opgenomen'.
Nah, lekker dan.
En denk je dat er van enige vorm van verontschuldiging sprake is... vergeet het maar!
't Wordt tijd om eens te gaan kijken naar een andere leveranciers voor ons GWE, volgens mij!
16-2-2005, 15.07 uur