[vorige] - [weblog] - [volgende]
dinsdag
15 februari 2005
Kadootjes
10:40 uur
Kadootje kopen is leuk, zeker als je je erbij voorstelt hoe het gezicht van de ontvanger eruit ziet als hij het pakje openmaakt.
Vanmorgen heb ik kadootjes gekocht voor mijn vader, de eind deze week 75 jaar gaat worden. Vroeger kon ik nooit iets voor hem bedenken, nu had ik wel vier dingen op mijn lijstje staan. Ik heb me echter beperkt tot twee pakjes, maar met moeite. Ik moest steeds tegen mezelf zeggen: "Zo is het genoeg! Je hebt al genoeg! Met twee deze pakjes is hij ook beslist tevreden!"

Het laatste kadootje wat ik kocht is voor T. Die gaat mee naar opa's verjaardag -hij heeft er zelfs vrij voor gekregen van school, want een opa die 75 wordt, da's best bijzonder - en om ervoor te zorgen dat hij zich niet verveeld, krijgt hij (sssssst! niet verklappen!) een legodoos als we bij opa en oma zijn aangekomen.
Verder neemt hij zijn blokfluit mee, want toen hij de uitvoering had van de muziekschool, was opa ziek en konden hij en oma dus niet komen. Als het allemaal een beetje meezit, krijgt opa dus eind van de week een privé-optreden aan huis. Maar dat is een verrassing, dus als oma dit leest, mag ze dit niet verklappen!


oma
Ik zal het echt niet verklappen en wat de kadootjes betreft,twee is meer dan genoeg. tot ziens!
16-2-2005, 20.56 uur