[vorige] - [weblog] - [volgende]
maandag
07 februari 2005
Enterprise
12:22 uur

Vanavond begint Veronica met het uitzenden van het 4e seizoen van Star Trek Enterprise.
Tegelijkertijd is de Nederlandse fanclub van de langst bestaande sciencefiction serie (The Flying Dutch) begonnen met een actie tegen de plannen van UPN en Paramount Network Television om na dit vierde seizoen te stoppen het produceren van Star Trek Enterprise. Voorgaande series, The Next Generation, Deep Space Nine en Voyager, liepen altijd 7 seizoenen lang. UPN en Paramount zijn tot hun beslissing gekomen wegen tegenvallende kijkcijfers in de VS.

Persoonlijk heb ook ik lang moeten wennen aan de laatste serie van Star Trek, maar ik moet zeggen dat seizoen 3 erg spannend was en ik elke maandag weer uitkeek naar de volgende aflevering.
Vanavond dus de eerste van 21 afleveringen van seizoen 4... of The Flying Dutch succesvol zal zijn met hun atie? We zullen het moeten afwachten. Maar mocht Enterprise inderdaad stoppen, dan hoop ik van harte dat UPN en Paramount een nieuwe serie gaat starten... want een tv-wereld zonder Star Trek, dat kan domweg niet!


Branwen [www]
Ik vind het ook vreselijk!
07-2-2005, 18.50 uur
matthijs [www]
Ik twijfel een beetje of ik het tweede of het vierde (ja, je denkt toch niet dat ik een jaar ga wachten totdat het hier eindelijk eens een keer wordt uitgezonden ;-) ) het slechtste seizoen Enterprise vind.

Volgens mij toch het vierde. Het boeit me echt geen reet meer.
08-2-2005, 09.40 uur