[vorige] - [weblog] - [volgende]
donderdag
03 februari 2005
Sam
15:47 uur
"Hoe is het nu met Sam?", die vraag kwam ik de afgelopen week een aantal keer in mailtjes tegen.
Dat zal ik jullie vertellen: met Sam gaat het heel goed.
Hij eet zijn buikje lekker vol en slaapt nog steeds redelijk veel. Hij is weer begonnen met spelen, de krassen op mijn handen getuigen daarvan en hij wordt zo onderhand weer zijn eigen brutale zelf.
Wel is hij aanhankelijker geworden: zo komt hij tegenwoordig elke avond dicht bij me liggen als ik in bed lig en blijft daar liggen, zelfs als Lief in bed komt: dat deed hij voorheen nooit. Ook komt hij tegenwoordig gelijk de trap afgetrippeld als ik hem roep: iets wat hij voorheen ook nooit deed: dan bepaalde Sam en Sam alleen wanneer hij naar beneden kwam.
Ook wil hij niet zo graag meer naar buiten, al begint dat wel weer te komen. Vandaag is hij al twee keer naar buiten gegaan, maar beide keren had hij er binnen 10 minuten alweer genoeg van en bovendien blijft hij binnen een afstand van maximaal 10 meter van de voordeur. Ik vind dat niet erg, want ik zie hem elke keer nog met een bezwaard hart naar buiten gaan; als de dood dat hij er weer vandoor gaat.


Klaas [e-mail]
komt alles nog op zijn "pootjes" terecht
03-2-2005, 21.38 uur
Jolie [www]
Je zou bijna denken dat hij er iets van geleerd heeft.. :) (en ik weet: katten en leren, dat duurt meestal lang ;))
Maar even zonder gekheid, heel fijn!!
04-2-2005, 14.15 uur
Hansje [www]
Ik lees het nu pas - maar mens, wat ben ik blij voor je! En die ene kat van mij waar ik je eerder over vertelde, is na zijn wegloop-avontuur nooit meer langer dan tien minuten en verder dan tien meter buitenshuis geweest. Misschien heeft Sam nu ook zijn lesje wel geleerd en blijft hij voorgoed zo voorzichtig als nu - dat zou een hoop zorgen schelen!
05-2-2005, 22.43 uur