[vorige] - [weblog] - [volgende]
woensdag
02 februari 2005
Bellen met het hiernamaals
07:56 uur
Een Duitse uitvinder uit Osnabrück heeft een speciale mobiele telefoon ontwikkeld voor in het graf van een overledene. De 'Telefoon-Engel' maakt het mogelijk om na de begrafenis nog te 'bellen' met de gestorvene.
De telefoon bestaat uit een luidsprekertje en een batterij die tot twaalf maanden meegaat. De producent garandeert op zijn website een goede ontvangst onder de grond.
De telefoon, verpakt in een soort plastic schoenendoosje, heeft een eigen nummer en meteen na het intoetsen komt er contact tot stand. Wie wil kan dan de overledene nog toespreken; ook handig als je geen tijd hebt voor een bezoek aan de begraafplaats, aldus de website.
Kosten voor de telefoon: €1495. De 'Handy' komt overigens niet in de lijkkist, maar in de grond erboven. Wie binnen achttien maanden de telefoon terugstuurt naar de producent, krijgt € 50 retour. [Bron: nu.nl]
[Telefoon-Engel]

Stel je voor: je gaat naar het graf van opa of oma en ineens lijkt het of er uit het graf ernaast een stem verschijnt: dan schrik je je toch dood?


Branwen [www]
Kmoet er niet aan denken, vind het veel te eng.
02-2-2005, 11.06 uur
Gooly
"De producent garandeert op zijn website een goede ontvangst onder de grond"
Ben benieuwd hoe ie dat op gaat lossen. Aarde is een dekkingskiller. Ach ja, het is toch niet te controleren.
Je zult toch raar kijken als je plotseling de voicemail krijgt. :"Hoi, met oma, ik ben er even niet, maar spreek iets in"
03-2-2005, 11.14 uur
bareuh [www]
dat doodschrikken is geen probleem voor de fabrikant ... klantenbinding heet zoiets ...
08-2-2005, 09.27 uur