[vorige] - [weblog] - [volgende]
donderdag
27 januari 2005
Buikgriep
13:29 uur
Een late start, vandaag hier op mijn log: andere zaken waren even belangrijker.
Kind naar school brengen, boodschappen doen en artikelen voor Archeonet. Ik was daar juist mee klaar was en wilde aan iets voor Nijmegen Centraal beginnen, toen de telefoon ging: T.'s juffrouw aan de lijn: "T. klaagt over hoofdpijn en hij ziet wel heel erg bleek, of ik hem wil komen halen". Uiteraard wil ik dat.
Dus ik vlieg de deur uit, spring in de bus, had gelukkig gelijk aansluiting op het station zodat ik een halfuur later de school binnenliep. T. lag in ander lokaal op een bank en hij zag inderdaad lijkbleek. Hij had ondertussen ook nog overgegeven. Zijn juf was het met me eens dat het verstandig was als hij in ieder geval morgen ook thuis zou blijven.
Terug in de bus gaf ik hem een plastic zak om evt. in te spugen als hij misselijk zou worden. Je weet maar nooit natuurlijk... Tijdens de rit was hij opvallend stil en het was maar goed dat ik die tas gegeven had: hij haalde het station net niet. We besloten het laatste stukje naar huis te lopen, lekker in de frisse lucht: dat voelt geheid beter dan in zo'n bedompte bus.
Onderweg naar huis begon hij weer babbels te krijgen en kreeg hij weer wat kleur. Nu ligt hij op de bank, met beer te kijken naar een dvd van Pipo de Clown en de P-P-Parelridder.
En ik hoop stiekum dat hij in slaap valt...


Jolie [www]
Beterschap voor T.!
En-eh, slaap is de beste remedie, toch :)?
27-1-2005, 16.00 uur
missgien [www]
Het schijnt, maar 't kind wil niet slapen en zal dus ook niet slapen... vanavond maar extra vroeg naar bed!
27-1-2005, 16.04 uur
grt [e-mail]
en hoe is het met jou??
27-1-2005, 16.46 uur
missgien [www]
@grt: aangezien T. zich onderhand weer kiplekker voelt, ben ik ondertussen geradbraakt ;-)
Please, come home soon!!!
27-1-2005, 17.01 uur
Micheline [www]
Wij hebben hier al vanaf dinsdag hetzelfde probleem. D. weg natuurlijk. L. gaat morgen weer naar school en Y. is nog ziek.
27-1-2005, 21.04 uur
missgien [www]
De buikgriep was volgens mij geen buikgriep: gistermiddag, na twee flinke overgeefbeurten, knapte hij aanzienlijk op. Bleef maar zeggen dat hij honger had (helaas... hij mocht alleen beschuiten, kaakjes en thee van moeders) en vanmorgen was hij al weer voor dag en dauw op. Hij heeft een flink ontbijt op en kijkt monter de wereld in.
28-1-2005, 09.20 uur