[vorige] - [weblog] - [volgende]
maandag
24 januari 2005
Sneeuw en IJs
08:58 uur
Tjongejonge, zeg. Wordt ik me daar pas echt wakker toen ik de gordijnen opendeed. Het heeft hier gesneeuwd! Nou ja, er ligt hier een miniem laagje sneeuw. Te weinig om mee te spelen, maar precies genoeg om het verkeer heerlijk in het honderd te laten lopen. De klinkerstraat hiervoor ziet er al uit als een ijsbaan... ben benieuwd hoe de mannen op school geraken,vandaag.

En dan dat ijs, hè. Dat ijs is Salt Lake! Als een spiegel was 't!
Zaterdagavond heb ik de grootste consternatie gemist: op het moment dat Gerard vreselijk op zijn bek ging , Jan de 1000 meter won en Erben zijn claim op een tweede wereldtitel vastlegde, lag ik al op één oor. Niet dat dat de bedoeling was, maar ik ben tijdens de 1000 meter van de dames in slaap gevallen...
Gisteravond moest en zou ik alles zien. Maar helaas... ik haalde weer de cruciale 1000 meter van de heren niet: de eerste vier ritten heb ik gezien en daarna moet ik opnieuw in slaap zijn gevallen. Ik werd nog precies op tijd wakker voor de huldiging van de 1000 meter heren, gevolgd door die van de Sprintkampioenen.

Ik ben blij dat het WK Allround over 2 weken in Moskou is: dan zijn het tenminste fatsoenlijke tijden! (Ga ik volgende week vast de erwtensoep maken...)


Stefan [www]
Nog bedankt voor je compliment!
24-1-2005, 12.26 uur