[vorige] - [weblog] - [volgende]
woensdag
19 januari 2005
Hap Slik Weg
11:38 uur
Vroeger, dat wil zeggen voordat Sam werd vermist, kreeg hij alleen droogvoer. Hij was enigszins aan de gevulde kant toen hij hier kwam en dus werd hij op brokkendieet gezet. Bovendien, zo merkten we, was hij minder agressief toen hij geen vlees meer kreeg.
Maar aangezien Sam, bij nader inzien, toch vermagerd is tijdens zijn afwezigheid, heb ik vanmorgen blikken voer voor 'em gehaald. Bij thuiskomst maakte ik een schoteltje klaar, maar Sam reageerde niet op mijn roepen. Dus klom ik twee trappen omhoog, met schoteltje in de hand. Vervolgens hield ik het schoteltje onder zijn neus: dat wekte zijn interesse. Ik nam het schoteltje weer mee naar beneden en Sam volgde, haalde me in en spoot de trap af. Heeft u ooit wel eens een kat zien vliegen? Ik vandaag voor het eerst :)

Eenmaal beneden, zette ik het schoteltje op de grond. Hap Slik Weg. En vol genoegen ging hij weer liggen slapen.


susan [www]
er zit 80% vocht in blikvoer, dus echt veel vlees zal ie wel niet binnen hebben gekregen. Bij mij krijgen ze het alleen, als hapje lekkers.
19-1-2005, 19.47 uur
missgien [www]
@Susan: dat ligt er waarschijnlijk aan welk voer je neemt. Die hele goedkope blikken hebben inderdaad veel vocht, maar ik heb er stukken door moeten snijden: zo grof was het gesneden. ;-)
20-1-2005, 08.23 uur
susan
ik neem altijd felix, iets anders lusten ze niet, de dame en heren ;-)
dat vocht is een ssoort sju en * we vinden dat gewoon lekker* ;-)
20-1-2005, 16.15 uur