[vorige] - [weblog] - [volgende]
vrijdag
14 januari 2005
Boys will be boys
10:06 uur
Prins Charles is boos op zijn zoons. Op zijn oudste omdat deze niet goed op zijn jongere broertje heeft gelet en op zijn jongste omdat die het lef had om in een nazipak op een verkleedfeestje te komen.
Huh?
Ja, dat schijnt niet te mogen als je lid bent van een Koninklijk Huis. En nu moet hij boeten: hij moet van zijn vader, met zijn broer, naar Auswitz.

Ik vind het persoonlijk allemaal een beetje overdreven en opgeklopt: de jongen heeft zich al verontschuldigd en als er een schuldige moet worden aangewezen, dan lijkt mij dat de persfotograaf van the Sun, die niet alleen deze knaap maar niet met rust lijken te kunnen laten, maar ook zijn moeder behoorlijk dwars hebben gezeten.
En Charles, ach, da's gewoon een gefrustreerde oude r... vijftiger. En Fergie... die neemt het op voor de jongens: "I know what it is like to have very bad press and be continually criticised".


Jolie [www]
ja, dat vond ik ook. Het jochie weet van gekkigheid niet meer wat hij moet doen om te provoceren. Best begrijpelijk als je veroordeeld bent tot een leven Polo-spelen, en de pers je Ma tot de dood heeft achtervolgd :-[
14-1-2005, 12.23 uur
Paola [www]
ik vind het een ontzettend domme actie...ook al heeft het te maken met provoceren...
14-1-2005, 13.01 uur
missgien [www]
Dat Harry niet al te slim is, weten we natuurlijk allang. Maar door er zoveel aandacht aan te besteden, wordt het erger gemaakt dan het in feite is. What's next: niet meer als Bin Laden op een *verkleed*feestje mogen verschijnen?
14-1-2005, 13.07 uur