[vorige] - [weblog] - [volgende]
zondag
09 januari 2005
Uit den ouden doosch
14:22 uur
Kom ik me toch zomaar ineens de HTML-cursus tegen die ik jaren geleden heb gemaakt voor -toen nog- de webgrrls. Ik was toen zwanger van Thomas en zat je een rotje te vervelen in Almere (ja, verschrikkelijk, hè?) en besloot mijn tijd nuttig te gebruiken.
Wat me daarvan het meeste is bijgebleven, is dat ik een steeds een stukje verder van het bureau moest gaan zitten om mijn gestaag groeiende buik de ruimte te geven. Op het laatst zat ik met gestrekte armen achter de pc :-)


J. [www]
Oh wat leuk Gien :-D
Wat had ik die ooit graag uit de kast getrokken bij 'n zeker lastig klasje ;-> Zo van: "En nu's t uit met dat geklaag over de teksteditor, kijk zelf: "Waarom Kladblok?" staat daar! Eerst HTML leren, DAN Driemwiever..!"
(Uit pieteit met de lastige klasjes even alleen 'n initiaal ;))
09-1-2005, 22.04 uur
missgien [www]
Ja, en ik blijf erbij. Zelfs al word ik soms voor mesjogge uitgemaakt. Maar als je HTML echt wilt leren beheersen, moet je de taal leren "spreken". Zo simpel is dat ;-)
09-1-2005, 23.11 uur
J. [www]
Ik ben ook nog steeds overtuigd BBedit-gebruiker (een soort Kladblok voor de Mac, Oops, wat zeg ik nu ;-))
09-1-2005, 23.53 uur
missgien [www]
Ik gebruikte heel lang HomeSite, waarvan ik een exemplaar had meegenomen van mijn toenmalige werk. Toen crashte de computer en had ik niets meer. Ik heb nu een hele oude versie van HomeSite, maar daarin kun je maar 1 documente tegelijk openen: da's niet handig...
(Dus als er nog iemand een (il)legale kopie heeft liggen van HomeSite 5.5 houd ik me sterk aanbevolen! :-)
10-1-2005, 09.19 uur