[vorige] - [weblog] - [volgende]
donderdag
06 januari 2005
Ding-dong
15:58 uur
Ik werd wakker doordat Lief opstond en hoorde nog net 'dong'. Ik zal me wel vergissen, dacht ik met een blik op de wekker: om kwart over 4 's nachts wordt er niet aangebeld. Maar direct hoor ik: ding-dong ding-dong en gelijk hoor ik Lief praten.
Mijn nieuwsgierigheid overwon het van de slaap en ik toog twee trappen af, alwaar Lief -hangend uit het keukenraam- een conversatie hield met een man uit de buurt. Ik ken hem wel: hij loopt dagelijks een rondje met zijn twee herdershonden, de ene hond nog sneuer als de ander.
Lief vroeg wat hij nu precies wilde, want erg verstaanbaar praat het heerschap niet, maar hij liep al weg met een wegwerpgebaar en "Laat maar! Laat maar!" roepend. Onderweg terug naar bed vroeg ik nog aan Lief: wat hij nou eigenlijk wilde? Of wij even de dierenambulance willen bellen want zijn hond is niet goed.
Nu ben ik de beroerdste niet, maar midden in de nacht de dierenambulance bellen voor een vreemde waarvan ik niet eens weet waar hij woont, gaat zelfs mij te ver.

Terug in bed kan ik de slaap niet meer vatten. Een uur later houd ik het voor gezien en sta op. Ik maak een bak koffie, kijk nog eens naar de klok: half zes en ik gaap. Tjonge, wat gaap ik.
Nog geen halfuur later stapt Lief de kamer binnen: kon toch ook niet meer slapen. Nog geen 5 minuten later stapt de kleine man ook binnen: helemaal verbaast dat wij al wakker zijn. Daar gaat zijn kans om stiekum naar FoxKids te kijken... Net 6 uur 's morgens en de hele familie al op...

En nu zitten wij elkaar een beetje aan te staren; koffie, douches en een ommetje mochten niet baten: de wallen onder onze ogen lijken alleen maar groter te worden. Ik gaap nog maar een keer en vraag me stilletjes af hoe het met de hond is...
Vanavond allemaal vroeg naar bed, of op de bank in slaap vallen. Dat kan ook.


Cynthia [www]
Er is toch niks op tv... Oeps, sorry! ;-)
06-1-2005, 18.04 uur
missgien [www]
Heb je de posting hieronder niet gezien, Cynthia? :)
06-1-2005, 18.55 uur
Cynthia [www]
Jawel, maar niet meer an gedacht. Ik zit zelf ook discovery te kijken, is ook erg! Grinnik...
06-1-2005, 21.11 uur
Lidewy [www]
Ik heb het ook een hele tijd gehad, maar dan telefonisch. Maar slapen zul je wel vanavond!
06-1-2005, 22.38 uur
missgien [www]
Sterker nog, Lidewy, op het moment dat jij dat schreef was ik al in dromenland ;-)
07-1-2005, 09.19 uur