[vorige] - [weblog] - [volgende]
vrijdag
31 december 2004
De Laatste Dag
12:39 uur
En dan is het ineens 31 december.
Over een paar uur luiden we met ons allen een nieuw jaar in, een jaar dat -hopelijk- meer geluk en minder ellende brengt, want 2004... daar zal ik over het algemeen niet met veel plezier aan terug denken... en ik word altijd een beetje somber op een dag als vandaag, eerlijk gezegd: ik hou niet van oud en nieuw: mensen spuiten voor miljoenen aan luchtverontreiniging de lucht in omdat ze dat mooi vinden. Andere jaren vond ik dat al vreselijk, vanwege de vuiligheid, dit jaar staat het me nog meer tegen want we weten allemaal dat er aan de andere kant van de wereld mensen zijn die alles, maar dan ook werkelijk alles, hebben verloren. Neemt u die gedachte mee, als u vanavond de champagne laat knallen?

Ik wens het u!


Jolie [www]
Ik wel, Dankje! :-)
En-eh, wij doen, zeker dit jaar, niet aan vuurwerk.
Jij met beide lievemannen ook de *allerbeste* wensen voor 2005!
31-12-2004, 13.30 uur
Gooly [www]
Het vuurwerk is al een jaartje of twintig uit mijn budget geschrapt :o) Een hele fijne jaarwisseling en heel veel geluk in het nieuwe jaar voor jou, je mannen en ook voor Sam.
31-12-2004, 20.48 uur
Cynthia [www]
Ik sluit me bij de vorige schrijvers aan! En aangezien het geld nu toch al uitgegeven is: ik hoop dat je toch een beetje van het vuurwerk geniet... Symbolisch, om alle slechte geesten weg te jagen!
31-12-2004, 22.38 uur