[vorige] - [weblog] - [volgende]
vrijdag
31 december 2004
Bloed
11:39 uur
En toen zat ik hier met vier vingers in de pleisters...
Ik moest vandaag mijn bloedprikkunstje doen. Normaal gesproken is dat een kwestie van 5 minuten, inclusief het klaarzetten en opruimen van de nodige apparatuur.
Vanmorgen, echter, had mijn bloed er geen zin in. De eerste poging mislukte jammerlijk: een miniem druppeltje bloed kwam er tevoorschijn en dat was te weinig. Het machientje piepte en gaf duidelijk aan dat hij meer wilde, het bloeddorstige ding. De tweede poging ging al niet veel beter.
Een nieuw naaldje dan maar en de derde poging ging van start. Weer een bak met heet water, vingers erin, goed afdrogen en prikken maar! Ja, kijk, dat is een druppel! Maar helaas viel de druppel naast het vakje van 2 vierkante milimeter en liet zich niet meer verplaatsen. Grmbl.
Laatste, allerlaatste poging, zo nam ik me voor: "als het nu net lukt, bel ik ze dat ik het maandag opnieuw probeer!" Ik besloot mijn handen te warmen aan de radiator: Auw! Dat was heet, maar mijn vingertop gloeide en ik prikte en een enorme druppel wist ik vanaf mijn vinger te loodsen naar het onmogelijk kleine vakje. Ik wachte... en wachte... -jeetje, wat kan een minuut lang duren- en vreesde alweer het vreselijke piepje te horen dat aangaf dat het niet goed was. Maar gelukkig... het andere piepje klonk en de cijfers blonken mij vanaf het machientje tegemoet.
Mission accomplished.


Jolie [www]
Ohdjee :-( GRZL..
"koude handen..' dat dacht ik al lezend ook al :-(
Voor hoelang ben je er nu weer vanaf?
31-12-2004, 13.33 uur
missgien [www]
een hele week :-/
31-12-2004, 13.45 uur