[vorige] - [weblog] - [volgende]
zaterdag
25 december 2004
BoRhap nog steeds de beste!
11:55 uur
Het kon niet missen, natuurlijk. Het nummer is nu eenmaal grandioos. Gisteravond zag ik het nummer weer eens bij de BBC (TOTP2): Bohemian Rhapsody van Queen.
Voor het zoveelste jaar is in door de Nederlanders verkozen tot het beste nummer aller tijden: het is weer nummer 1 in de top 2000 (voorheen bekend als de top 100 aller tijden). Ook de nummer 2 en 3 handhaafden hun positie: Hotel California van The Eagles en Child in time van Led Zeppelin Deep Purple.
Gelukkig maar... ik was eerlijk gezegd bang dat deze kanjers zouden worden verdreven door één van de niemendalletjes die tegenwoordig in elkaar worden gefrot.


Jolie [www]
Ha Gien, vrolijk kerst!
Als bijna 40er zie ik eindelijk herkenbare titels ;) En omdat ik op mn 16e Led Zep-fan was, weet ik zeker dat 'sweet child in time' van Diep Paars was. Er zijn vast lijstjes door elkaar gehusseld, door een heel jeugdige DJ ofzo ;))
Fijne dag verder!!!!
25-12-2004, 12.06 uur
missgien [www]
Oeps... ik zal dat snel even corrigeren! :-)
25-12-2004, 12.08 uur
bareuh [www]
humbug! het is juist door de massale stemmen van diepgewortelde fanbases dat die ouwe meuk nog steeds op 1 staat. Ik weiger t geloven dat er na die tijd nooit meer een beter plaatje is uitgebracht :p

hehehe ....
25-12-2004, 15.14 uur
Gooly [www]
Ik kan die draken echt niet meer horen. Hoor ik het op de radio, dan gaat ie meteen uit. Niks tegen de betreffende bands, want die vind ik nog altijd geweldig (en mijns inziens hebben ze ook wel betere muziek gemaakt dan deze drie voorbeelden), maar ik zou er wat voor over hebben om voor één keer niet meer naar Bohemian Rhapsody en consorten te hoeven luisteren. Als het dan toch Led Zeppelin, Queen, en Deep Purple moeten zijn, dan hoor ik liever Black dog, Brighton rock of My woman from Tokyo
27-12-2004, 05.49 uur