[vorige] - [weblog] - [volgende]
donderdag
23 december 2004
Verwennerij
14:48 uur
Toen ik vanmorgen in de spiegel keek, wist ik dat het tijd geworden was: ik moest echt naar de kapper!
Dus nadat ik T. bij school had afgezet, nam ik de bus terug naar het centrum en stapte de kapper binnen. Ik kon gelijk de stoel in, want er was zojuist een afzegging geweest.
Of ik gewone shampoo wilde of plantaardige? De plantaardige was duurder, maar daarbij hoorde dan wel gelijk een hoofdhuidmassage. Hmmm, dat leek me wel wat. Ik werd naar een wasbak gebracht met daarvoor, in plaats van de gebruikelijke stoel, een ligbank. De wasbeurt op zich was al heerlijk (ik vind het zalig als iemand anders in mijn haar zit te wroeten - alweer zo'n tik) maar de massage was pure verwennerij: ik voelde alle spanning uit mijn nek verdwijnen en genoot van de vingers op mijn hoofd en in mijn nek.
Het knippen was eigenlijk zo gebeurd: de dode punten eraf en opknippen, zodat mijn haar niet meer plat naar beneden hangt, maar mijn krullen weer vrolijk om mijn hoofd heenspringen.
Ik voel me als herboren!


Downer [www]
Lekker he :)
Ik belde ook in een opwelling vandaag nog 6 kappers af en eentje had een afzegging, ik had geluk. Uiteraard alleen puntjes knippen!
24-12-2004, 01.11 uur