[vorige] - [weblog] - [volgende]
maandag
20 december 2004
Afblijven
08:43 uur
Ik heb een moedervlek. Nu ja, ik heb er wel meer, allen al op mijn gezicht een stuk of 25 (nee, het zijn geen sproeten!). Vreemd genoeg valt het de meeste mensen niet eens op. Maar het gaat nu over één specifieke moedervlek.
Het is een zgn. schoonheidsvlek en hij zit rechtsboven mijn mond. Hij zit er ook al jaren, zo niet mijn hele leven en tot nu ben ik er altijd blij mee geweest. Maar nu is dat over. Want hij doet pijn! De oorzaak: er zit een puistje half tegen/half onder mijn moedervlek en die vlek is nu twee keer zo groot geworden. Dat het er niet uitziet kan me niets schelen, als het maar niet zo'n verrekte pijn deed...
En afblijven, hè, afblijven!


Jolie [www]
Doet me accuut denken aan mijn zus ;-) Die was als huisarts altijd heeeeel alert op moedervlekken, en liet haar man (en moi ook als ze iets in beeld kreeg) meteen naar de dermatoloog stappen. Altijd voor niks. Maar als ik haar verhalen goed begrepen heb: "hou het wl goed in de gaten, het moet wel (snel) over gaan"! En inderdaad: "Zelf afblijven!" Citeer ik even, met liefde ;-)
20-12-2004, 10.30 uur
Downer [www]
Hey Gien, ik heb er ook eentje, zo'n 'mooi' schoonheidsvlekje rechtboven mijn lip, sja het zij zo.
Inderdaad beter afblijven, behalve af en toe een puistje vinden bij mij ook donkere haartjes het daar een fijn plekje... daar ben ik dan weer minder blij mee.
20-12-2004, 10.48 uur