[vorige] - [weblog] - [volgende]
donderdag
02 december 2004
Held!
12:50 uur
T. heeft zich de afgelopen week van zijn onzelfzuchtige kant laten zien (en geloof me: dat zien we niet vaak). L. het dochtertje van Jolie wilde heel erg graag een pop van de Teletubbies, maar die zijn niet of nauwelijks meer te verkrijgen. De Teletubbies zijn verdrongen door Bob de Bouwer en SpongeBob Squarepants.
T. heeft al jaren een pop van Po. Po moest vroeger altijd mee naar het kinderdagverblijf en logeerpartijen, anders kon hij niet slapen. Maar de laatste jaren ligt Po, samen met de meeste andere knuffels, in een la van T.'s speelgoedkast te wachten tot zij er weer even uitmag.
Toen ik het las van L.'s wens, vertelde ik het aan T. en die bood spontaan aan: "dat meisje mag mijn Po wel hebben, want die ligt toch maar in de kast. Is ook veel leuker voor Po!" Ik ontplofte zowat van trots en besloot het popje naar L. op te sturen. En... kijk een hoe blij ze ermee is!


Jolie [www]
:-)
Ik begin me inmiddels te bezig te houden met de vraag: lijdt Po onder al die in haar mond gepropte hapjes? Waarschijnlijk moet het wattenstaafje eraan te pas komen _ Leora snapt nog niet dat mama kruimels wel kan doorslikken, maar Po niet ;-)
Met andere woorden.. Dankjewel T.!
02-12-2004, 14.00 uur
missgien [www]
Wij gebruikten inderdaad altijd een wattenstaafje om Po's "tanden te poetsen"
02-12-2004, 14.01 uur
Jolie [www]
Goed idee!! Tandenpoetsen noemen!! Meteen een pedagogisch verantwoord bijeffect :)
02-12-2004, 15.35 uur