[vorige] - [weblog] - [volgende]
zondag
28 november 2004
Klus geklaard
08:43 uur
Op wat bende na is de klus geklaard, tot onzer aller tevredenheid. Er moet alleen nog even wat puin worden geruimd.
De boekenkast bleek inderdaad de ergste klus, die nam ook de meeste tijd in niet in het minst om dat we gelijk alle boeken op onderwerp wilden neerzetten, er een zootje naar de slaapzolder is verhuisd en boel van mijn heksenboeken staan nu weer beneden. We hadden indertijd toch die hogere boekenkasten moeten kopen, al vraag ik me af of die ook niet stampvol zouden zijn, als we alle boeken van de slaapzolder in een kast kwijt zouden willen.
Tweede klus was het op zijn plek zetten van een groot zwaar houten meubel, maar met behulp van een handdoek ging dat van een leien dakje en ook de bank stond in no-time op zijn nieuwe plek. Op dit punt ging Lief met T. boodschappen doen en nam ik even pauze. Even. Ik ging verder met het verplaatsen van de tafel-met-stoelen en tot slot het verrijdbare meubel met de tv en de nodige andere apparatuur.
De mannen kwamen weer terug, oooh- en aaaah-den even (heel even!) en het puin ruimen begon. Tot we geen zin meer hadden.
En nu is er beneden een hele grote kamer met een hoop rommel dat nog een nieuwe plek moet krijgen. En dat moet af vanmorgen, want vanmiddag gaan we sintshoppen voor ons zelluf...!


Branwen [www]
Heb je een 'ervoor' en een 'erna' foto? Dan kunnen we pas echt commentaar leveren ;-)
28-11-2004, 10.26 uur
missgien [www]
Nope... dat bedacht ik me pas toen ik al halverwege was... Sorry...
Zoals ik al eerder schreef: als je wilt weten hoe het is geworden, moet je maar komen kijken ;-)
28-11-2004, 10.30 uur