[vorige] - [weblog] - [volgende]
woensdag
24 november 2004
Knevel is weer lekker fout bezig
08:36 uur
Jahoor! Lulhannes Knevel heeft 't weer voor elkaar! Het is 'em weer eens gelukt om iemand helemaal in een verkeerd licht te plaatsen in zijn programma Het Elfde Uur. Nu is dat op zich niet zo raar, want Knevel holt zelf al jaren achter een verkeerd licht aan...
Overal in de pers valt het vandaag te lezen: Abdul-Jabbar wenst Wilders dood. En natuurlijk, iemand doodwensen -zeker publiekelijk- is niet kies. Zeker niet gezien de recente gebeurtenissen en de persoon die het zegt.
Maar hebben we het allemaal niet eens gedaan: gewenst dat er iemand dood ging of domweg verdween? Werden wij er gelijk op aangekeken als we een dergelijke uitspraak deden of wist een ieder wel hoe het werkelijk zat? Laat het maar aan Knevel over of flink wat olie op het vuur te gooien. Want vuurtjes stoken, dat kunnen ze wel en daar zijn in het verleden ook de nodige slachtoffers bij gevallen.
Abdul-Jabber heeft echter meer op zijn kerfstok: hij heeft ook Theo van Gogh doodgewenst en die wens is uitgekomen, daar heeft Allah wel voor gezorgd. Andries is gewoon jaloers: zijn god is minder sterk dan die van Abdul-Jabber. Want al zou hij het niet toegeven, reken erop dat Andries regelmatig zijn knieën blauw heeft gebeden om de dood van eender welke vreemde godsdienstaanhanger. Dat lees je zo aan die hypocriete gristelijke kop af.

Ik moet die Wilders ook niet en ik zou hem ook liever zien verdwijnen met zijn enge ideetjes. Wedden dat niemand erover valt als ik dat zeg?

[Zie ook: Wens om dood Wilders niet strafbaar]


Gooly
Een lulhannes, dat is het. Altijd geweest ook trouwens.
24-11-2004, 09.25 uur
Branwen [www]
Ik vind ze allemaal eng!
24-11-2004, 10.20 uur
Jolie [www]
Knevel is als journalist en als mens ("als christen" zeg ik er maar niet bij, want dat begrip lijdt aan MEGA-inflatie) weer een heel fout bezig :(
24-11-2004, 11.36 uur