[vorige] - [weblog] - [volgende]
vrijdag
19 november 2004
Sint-dag
18:28 uur
Ik ben me toch druk geweest vandaag. En toch staan de afwas en de mand opvouwwas nog steeds te wachten.
Vandaag heb ik me uitsluitend beziggehouden met sint-dingen. Vanmorgen, nadat ik T. bij school had afgezet, heb ik de bus genomen naar de stad. Eerst een bakkie, want de winkels waren nog niet open en vervolgens op kadootjes-jacht. Bij de eerste de beste winkel was het gelijk raak: drie dingen voor T. De tweede klus ging minder goed. Beide dingen die ik moest hebben waren er niet. Het ene kon "elk moment binnenkomen", het andere duurde te lang om te bestellen.
Maar weer verder: het hoogtepunt van de dag. Heel veel knutselspul gekocht voor twee kadootjes die ik zelf wilde maken. Hup, de bus weer in en naar huis.
Daar was er in no-time een enorme bende in de woonkamer: als missgien gaat knutselen maakt ze troep, heel veel troep; maar de stofzuiger is er goed voor. Na ruim twee uur waren ze klaar: ik was trots op mezelf. Wat ik heb geknutseld wilt u weten? Sorry, maar aangezien degenen voor wie het is hier ook regelmatig komen kijken, doe ik geen boekje open.
Al met al heb ik nu ongeveer de helft in huis, is er al een gedicht echt helemaal af en ga ik volgende week verder met mijn sint-shopperij.

Ondertussen ben ik benieuwd wat "sint" dit jaar voor mij aanschaft...


Renesmurf [www]
Als Sinterklaas dit allemaal leest krijg je vast een heel leuk kado!
19-11-2004, 23.43 uur