missgien.log
Zoeken

Hertogin mag cannabis, opium en coca´ne verbouwen
10 november 2004, 14:17 uur
De hertogin van Norhtumberland heeft van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van het Verenigd Koninkrijk toestemming gekregen om cannabis, opium, 'magic mushrooms', tabak en cocaplanten te verbouwen.
Volgens the Times mag zij die verbouwen op haar landgoed, Alnwick Castle, voor educatieve doeleinden. Bezoekers van het tuinen krijgen de mogelijkheid om de diverse hallucinerende middelen te bewonderen, plukken mag echter niet.
Ze zullen tussen ongeveer 50 andere planten, gedefinieerd als 'gevaarlijk' worden geplant, waarmee de tuinen van Alnwick Castle de grootste publieke 'giftuin' wordt van Brittannië.
De hertogin: "De Giftuin zal een nieuwe vorm van onderwijs worden, zodat kinderen buiten hun klaslokaal kennis kunnen maken met drugs zoals ze in de natuur voorkomen." Daarnaast hoopt de Hertogin dat ze een discussie op gang kan brengen over het gebruik en misbruik van drugs. "Ik ben geïnteresseerd in planten die een medicinale werking hebben, of deze nu positief of negatief bekend staan.


henriette [www]
De Giftuin, alleen die naam wekt al interesse op.
10 november 2004, 16.21 uur
Frozen [www]
Ik zou best wel eens willen rondlopen in die tuin hehe maar dan zonder pot(te)kijkers
10 november 2004, 18.17 uur
Alex Kraskramp [www]
Wordt die *gif*tuin wel extra beveiligd tegen terrorisme? :P
12 november 2004, 01.59 uur
ragnarok [www]
zou de hertogin nog plantenverzorgers nodig hebben?
12 november 2004, 14.28 uur