missgien.log
Zoeken

Dagje alleen
06 november 2004, 13:18 uur
Gisteren is T. hier naar toe vertrokken om met Oma J. een gezellig weekendje te hebben. Lief is vanmorgen opgehaal om naar België te gaan vanwege Crisis.
En ik? Ik heb de hele dag het rijk alleen. En dat is -gezien de omstandigheden- best wel prettig.
Vriendin A. kwam vanmorgen met dochter om te checken of alles goed is (de schat!) en zojuist, nadat ze zijn vertrokken, heb ik mezelf getrakteerd op een kop erwtensoep met roggebrood en katenspek. Dat roggebrood was wellicht niet zo'n goed idee maar erwtensoep zonder, dat kan niet in huize Missgien.
En de rest van de middag ga ik languit op de bank liggen kijken naar Nederland 2. Want daar is dit weekend de start van het schaatsseizoen te zien: de NK Afstanden worden verreden in Assen en stiekum ben ik wel blij dat ik daar lekker rustig in mijn eentje van kan gaan genieten :)

Wat overigens niet wegneemt dat ik heel erg verdrietig ben omdat ik de Samhain-viering moet missen, die vandaag en morgen in Goes wordt gehouden...


CiNNeR [www]
Dat klinkt winters en heerlijk (hoewel ik geen schaatsfan ben dus dat vervang ik even). Ik ga zo ook maar eens lekker erwtensoep eten en wat rustig doen ..
06 november 2004, 13.26 uur
Frozen [www]
Hmmmm lekker erwtensoep, ga ik v/d week gelijk eens maken ;). Jammer dat de boodschappen al gehaald zijn anders had ik het nu nog laten meenemen
06 november 2004, 14.16 uur
Branwen [www]
Oh een weekendje alleen! Wat heerlijk. Lekker van genieten hoor (Branwen maakt kikkererwtensoep, mag ook wel he?).
06 november 2004, 18.36 uur