missgien.log
Zoeken

Kaak -2-
04 november 2004, 17:58 uur
Verschikkelijk!
Dat is mijn eerste gevoel na mijn bezoek aan de kaakchirurg vanmiddag.
Iedereen was hartstikke aardig, lief en rustig. Iedereen deed heel hard zijn best om mij gerust te stellen, maar het mocht niet baten. Het angstzweet stroomde letterlijk van mijn slapen naar mijn wangen en in mijn nek. Vijf verschillende mensen hebben me gezien: de laatste drie bemoeiden zich echt met het probleem. En het probleem is niet zozeer die ontsteking (wat op de foto was overduidelijk te zien dat het een joekel van een ontsteking zit) als wel het feit dat ik bloedverdunners slik. Naar oplossingen wordt druk gezocht.
Ik zal u besparen wat ze precies hebben gedaan, maar ik vond het echt verschrikkelijk. Kort en goed komt het erop neer dat ze een hoop rotzooi hebben verwijderd om de zwelling te verminderen. En het deed pijn. Zo vreselijk veel pijn dat ik het niet meer hield en in die stoel domweg lag te janken.

Morgenochtend "mag" ik weer. Dan neem ik ook de naam van mijn cardioloog mee (die kon ik me echt niet herinneren met al die ellende, hetgeen men ook niet vreemd vond) en gaat de hoofdkaakchirurg in overleg met haar voor verdere stappen.

Straks begin ik met een anti-bioticakuur en dan met een tweetal paracetamol-met-cafeïne naar bed. Eigenlijk had dat paracetamol-met-codeïne moeten zijn, maar dat wilde de apotheek niet meegeven zonder recept...

Ik hoop dat ik vannacht kan slapen.


cockie
Ow wat zielig voor je...! Veel sterkte hoor!!!!
04 november 2004, 18.23 uur
Rowan [www]
sterkte Gien!
04 november 2004, 18.54 uur
Frozen [www]
Auw !!!! veel sterkte dan maar
04 november 2004, 19.20 uur
Gooly
Sterkte. Ik zal aan je denken.
04 november 2004, 20.41 uur