missgien.log
Zoeken

Resumé
03 november 2004, 07:09 uur
kaak
Na een korte nacht toch weer vroeg wakker. Mijn kaak is minder pijnlijk, zelfs te verdragen zonder pijnstillers, maar veel kleiner is 't niet al heeft de zwelling zich verplaatst. Nog steeds geen tandarts gevonden, dus ik denk dat ik vandaag maar eens bij de trombosedienst te rade ga, voor ik echt radeloos wordt.
verkiezingen VS
Om half 7 vanmorgen lag Bush ruim voor op Kerry. Alles schijnt deze keer af te gaan hangen van de staat Ohio. Ik moet bekennen dat ik het somber inzie: ik zie al gebeuren dat die eikel van een Bush nog vier jaar lang de kans krijgt de verhoudingen op aarde nog meer naar de kl*ten te helpen. [CNN]

van Gogh
Met tranen in mijn ogen heb ik gisteren gekeken naar de enorme mensenmassa die samenkwam op de Dam. Voor het eerst in lange tijd wenste ik dat ik nog in Amsterdam woonde, dan was ik er beslist ook naar toe gegaan.
Het nieuws van zijn moord is de hele wereld over gegaan en vanmorgen lag er een mailtje van een Amerikaanse 'penpal' die naar het hoe en waarom informeerde. Dat vond ik best wel tof, gezien de spannende dagen die ze daar nu doormaken.

de Kneet
In een berichtje van misschien 30 seconden werd gisteren tussen de berichtgeving omtrent Van Gogh en de VS medegedeeld dat Gerrie Kneteman op 53-jarige leeftijd is overleden. Op vakantie, door een hartaanval. Waar heb ik dat toch meer gehoord?


Bas [www]
Heftige dagen inderdaad. Bush weer president, dat biedt niet veel hoop voor de toekomst. Gaan we gewoon verder met de polarisatie.
En dan de Kneet, hoorde het vanmorgen op de radio en was even bedroefd. Een geweldige wielrenner en een goed mens overleden.
03 november 2004, 08.44 uur
missgien [www]
"Bush weer president"
Gelukkig staat dat nog niet vast en zolang er niets definitief is, is er hoop!
03 november 2004, 09.33 uur
Bas [www]
U heeft gelijk, had waarschijnlijk erbij moeten zettem. Hoewel ik het erg somber inzie... (alhowel, de Boston Red Socks zijn na 86 jaar ook weer kampioen)
03 november 2004, 10.44 uur