missgien.log
Zoeken

Tandarts
02 november 2004, 10:48 uur
En toen werd ik vanmorgen wakker met een opgezette kaak.
Gisteren, nee, eigenlijk tijdens het weekend voelde ik al dat er iets niet lekker zat bij een afgebroken tand. Pillen slikken en doorgaan is mijn devies dan, alles liever dan in een tandartsstoel gaan zitten. Ibuprofen ertegenaan en het zal wel weer gaan. Niet dus.
Het ziet er niet uit, wat zeg ik? Ik zie er niet uit. De pijn is minder maar daarvoor in de plaats is een enorme linkerkaak in de plaats gekomen. Ik zie het nog wel even aan. Vandaag houd ik het maar bij Panadol Plus.

Want naar de tandarts gaan, dat doe ik niet zo 1-2-3. Tandartsen houden niet van mensen die bloedverdunners moeten slikken. Op een of andere manier schieten ze daarvan in de stress. En als je ze dan ook nog verteld dat je hartpatiŽnt bent, zien ze je al helemaal liever gaan dan komen. En nu zit ik dus met de gebakken peren, of beter: met een ontstoken kaak. En waar haal ik zo gauw een tandarts vandaan die geen anti-stollingsfobie heeft (en om weet te gaan met mensen die echt heel erg bang zijn voor)?

Wie het weet, mag het zeggen.


Micheline [www]
Sterkte, je mag de mijne lenen. Die komt wel voor jouw kwalificaties in aanmerking.
02 november 2004, 16.15 uur
carin [www]
Oh jee, wat rottig. Ik zou je mijn tandarts ook kunnen aanbevelen maar Leiden is wel erg ver weg voor jou. Heel veel sterkte.
02 november 2004, 17.26 uur
Cynthia [www]
Eeeeh...een tandarts in een verpleeghuis? Heel veel van die oudjes slikken anti-stolling en zijn ook nog doodsbang. Ik heb al heel veel handjes vastgehouden daar! Het risico dat je met een kunstgebit naar buiten stapt is alleen wel erg groot... ;-)
Sterkte ermee!
03 november 2004, 12.40 uur