missgien.log
Zoeken

Closer to home
01 november 2004, 12:46 uur
Bush belooft Cuba te verlossen van 'tiran' Castro
De Amerikaanse president George Bush heeft de Cubaanse ballingen in Florida zondag beloofd dat hij "de druk zal houden" op Cuba om dat land te verlossen van Fidel Castro. Bush rekent erop dat de Cubaanse gemeenschap in Florida hem dinsdag zal steunen bij de presidentsverkiezingen.
"Ik ben ervan overtuigd dat het Cubaanse volk moet worden bevrijd van de tiran'', zei Bush tijdens een campagnebijeenkomst in Miami. De menigte beloonde zijn uitlatingen aan het adres van de Cubaanse leider met een luidkeels "Viva Bush''.
Florida is een van de zogenoemde 'battleground states', staten waar de race om het presidentschap dinsdag zeer spannend belooft te worden. Dagblad The Miami Herald meldde zondag dat landelijk gezien een meerderheid van de Spaanstalige kiezers Bush' uitdager John Kerry steunt. [Bron: Planet Magazine]

Jawel, het ene fiasco is nog niet afgelopen of de Sjors is alweer op zoek naar een nieuw slachtoffer om te laten zien hoe macho hij toch wel niet is. Als het niet zo sneu was, was het humor, want wordt de VS verlost van de tiran Bush? Morgen zullen we het weten...


Bareuh [www]
Bush moet met z'n poten afblijven van Cuba. Laat hem eerst maar eens een normale prijs betalen voor die marinebasis (contract dateert van decennia terug, men betaalt nog steeds 2000 euro p/m voor een enorm stuk grond).
01 november 2004, 14.38 uur