missgien.log
Zoeken

Campagneteam Bush bevestigt onbereikbaarheid website
28 oktober 2004, 09:56 uur
De website van George Bush is niet toegankelijk buiten de Verenigde Staten. Het campagneteam van de Republikeinse president heeft dat woensdag bevestigd, maar weigerde verder commentaar.
Dinsdag lag de site er gedurende enkele uren helemaal uit. Dat was volgens medewerkers aan de verkiezingscampagne van Bush het werk van hackers. De site is speciaal voor de verkiezingen gemaakt.
Wie vanuit het buitenland de site wil bezoeken, krijgt de boodschap dat hij niet geautoriseerd is om die pagina te zien. Dit probleem doet zich sinds maandag voor in onder meer Nederland, Groot-Brittannië en Australië. Vanuit Canada is de internetpagina wel te openen.
Een vindingrijke Nu.nl-lezer kwam er woensdagavond achter dat de site wel via het directe IP-adres te bezoeken is. [Bron: nu.nl]

Stel je voor: je bent een braaf Amerikaans burger, werkzaam in het buitenland en wilt even een kijkje nemen op de website van een van de kandidaten waarop je volgende week wilt stemmen. Dan kan dat dus niet! Stom, Bush! Stom! Stom! Stom! Maar nog veel stommer is het om vervolgens de achterdeur wel open te laten staan...!


Marvel [www]
Haha, het klopt, heb het net geprobeerd. Dat wil dan de wereld regeren!
28 oktober 2004, 10.59 uur
Mieke [www]
OT: doe je ook mee met een DoDoD: een Donderdag Downer Ding? Zie ook http://www.miwian.nl/pivot/entry.php?id=..
28 oktober 2004, 12.49 uur