missgien.log
Zoeken

Privacy belangrijk? Dan maar geen internet
18 oktober 2004, 11:37 uur
"De consument kan er nog altijd zelf voor kiezen niet langer gebruik te maken van internet als hij hecht aan zijn privacy." Tot deze opvallende uitspraak kwam Tweede-Kamerlid Nicolien van Vroonhoven (CDA) vrijdag op een symposium over auteursrecht. Van Vroonhoven kan geen lef worden ontzegd: de zaal zit vol mensen die privacy hoog in het vaandel hebben staan. Toevallig is dat niet: het symposium is georganiseerd door burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom en XS4ALL.
[...]
Ook Ankie Broekers-Knol, Eerste-Kamerlid van de VVD, geeft privacy bepaald geen topprioriteit. "Privacy... Ach, daar moeten we niet te bangig over doen. Het is geen 1910 meer, toen je nog de gordijnen kon dichttrekken. Er is nu eenmaal veel veranderd, mede dankzij het gedrag van de consument." [lees verder bij WebWereld]

Met andere woorden: de goeden moeten nu boeten voor het slechte gedrag van een paar raddraaiers: het lijkt de voetballerij wel! Tjongejongejonge!


Frozen [www]
Tsjah , CDA en VVD had niet anders verwacht van dit soort lui. De ene domme uitspraak na de andere
18 oktober 2004, 13.26 uur
Gooly
Prussies, en als je geen kinderen wilt moet je geen sex bedrijven , en als je geen verkeersongeval wilt dan moet je maar gewoon binnen blijven.
19 oktober 2004, 11.52 uur