missgien.log
Zoeken

Mogge
18 oktober 2004, 07:42 uur
Zo, weer een nieuwe week om mee te beginnen.
Laten we hopen dat hij beter begint dan dat de vorige afliep, want T. leek wel op springveren te leven het afgelopen weekend. Dodelijke vermoeidend is hij dan, voor ons, maar zeker ook voor zichzelf.
Het begon allemaal zaterdag, toen Oma J. op bezoek kwam om haar verjaardag te vieren op haar geheel eigen wijze. We moesten er de stad voor in, en het was druk -eigenlijk te druk voor onze T.- maar we kregen alles te pakken wat we wilden.
Eenmaal thuis was er geen rem op te zetten en gisteren stoomde hij vrolijk nog een dagje door. Bekaf waren we alledrie gisteravond en dat bleek vanmorgen wel toen ik T. moest wekken: het lijkt erop dat hij de klok rond heeft geslapen.
Een nieuwe week: heeft u er net zoveel geen zin in als ik?


Merel [e-mail] [www]
Ja, ik denk het. Geen zin, wel zin, is dubbel. Vrijdag m'n laatste tentamen, daar heb ik zin in. In het leren voordie tentamens iets minder zin. Vrijdagmiddag vakantie, daar heb ik weer wl zin in.
18 oktober 2004, 10.16 uur
Branwen [www]
Morgen vrij, daar heb ik zin in. Ik had nog een dag vrij maar die is er alweer afgesnoept. Awel, ik werk graag en krijg nog graagerder betaald.
18 oktober 2004, 19.47 uur