missgien.log
Zoeken

Popmuziek voor kids
14 oktober 2004, 12:16 uur
De Band Krijgt Kinderen bestaat uit vijf popmuzikanten in hart en nieren. Ze speelden of spelen in verschillende bands, geven muziekles, en schreven of werkten mee aan andere theaterproducties. Sander speelt verschillende gitaren, Judit toetsen, André is de bassist, Pepijn de drummer en Gino is de zanger en doet percussie. Bovendien bespeelt hij iedereen in het publiek meesterlijk.

Popmuziek staat centraal in de voorstelling van de Band Krijgt Kinderen. In de theaters wordt de voorstelling verder aangekleed met theatrale elementen, een videoscherm en licht- en geluidseffecten. Op openluchtpodia, tijdens feesten en bij schoolvoorstellingen gaat het alleen om de muziek. Bij alle voorstellingen zijn de unieke presentatie en de interactie tussen band en publiek uitgangspunt.

Jammer dat ze niet in Nijmegen optreden: de Band KrijGt KindEreN


Jöran [e-mail] [www]
Een internet site is ook reclame hoor :-)
14 oktober 2004, 21.32 uur
missgien [www]
Wat wil je daarmee zeggen? Ik snap 'em niet, geloof ik...
14 oktober 2004, 22.07 uur
Jöran [e-mail] [www]
De volgende opmerking om mijn log komt je niet bekend voor?
"Hee! Nog een keer reclame maken voor de reclame en je gaat accuut van mijn blogroll af! begrepen!
Reclame = vies
Reclame = asociaal
Reclame verpest kinderen. Dat was al zo toen ik kind was en toen was er nog amper reclame. Kun je nagaan hoe het nu moet zijn met onze kinderen!!
(Maar je kunt natuurlijk altijd het geld blijven opstrijken en je kop verder in het zand steken)..."
15 oktober 2004, 18.22 uur
missgien [www]
Ah, je begrijpt het verschil niet tussen agressieve TV-reclame en een enthousiast stukje van een fan... daar ik ik ook niets aan doen, natuurlijk.
16 oktober 2004, 09.31 uur