missgien.log
Zoeken

De wereld stemt
07 oktober 2004, 09:59 uur
Zou je ook graag willen laten horen op wie je zou stemmen tijdens de komende Amerikaanse verkiezingen? Heb jij effe mazzel, want dat kan! Vul een paar vragen in en laat weten wie jij als presidentskandidaat het meest ziet zitten.

This is the world's online gateway to action, dialogue, and information about the US presidential election in November 2004. Here, everybody is invited to participate - not just US citizens with voting rights. The whole world is watching for the results, and we want to introduce you to the projects that are getting Americans and non-Americans talking about it., aldus de website van The World Votes.


Noviomagum [www]
Ik hoorde pas dat 12% van de Nederlanders op Bush zou stemmen. Ik ga er maar vanuit dat de overige 78 procent dan voor Kerry zou gaan, want de andere kandidaten zijn hier nog minder bekend dan in de V.S. geloof ik. De enige andere naam die sommigen nog kunnen oplepelen is Ralph Nader, maar ik meen dat die nu niet verkiesbaar is. Zijn er nog steeds geen vrouwelijke kandidaten?
07 oktober 2004, 10.15 uur
missgien [www]
Jawel, Ralph Nader doet weer mee (breng je stem maar uit, dan zie je het gelijk). Enerzijds is dat goed (er is meer te kiezen) anderszijds trekt hij stemmen van Kerry en niet van Biush...
07 oktober 2004, 10.21 uur