missgien.log
Zoeken

Bizar
06 oktober 2004, 20:22 uur
Die Moore, die weet echt niet van ophouden. Al zijn tijd -en geld- steekt hij in zijn campagne om Bush uit het witte huis te brengen. Zijn film "Fahrenheit9/11" kwam vandaag, de eerste release-dag van de DVD, met stip op 1 op de 'Top Sellers'-lijst van Amazon. De opbrengst daarvan en de bioscoopopbrengsten steekt hij direct weer in de campagne terug. Onder andere in zijn zogenaamde "Slacker Uprising Tour", waarin hij zgn. 'slackers' (luilakken, nietsnutten) oproept om hun stem uit te brengen. En dat doet hij op zijn eigen Moore-se manier: recht voor zijn raap en met humor. En die humor is het Republikeinse Partij van Michigan MRP) in het verkeerd keelgat geschoten. Wat heeft Mike gedaan? Je zult het niet geloven... 't is echt verschrikkelijk...
Hij gaf aan een ieder, die tijdens zijn bijeenkomsten beloofde op 2 november de tv even te laten voor wat het was en naar de stembus te gaan, een pak schone onderbroeken. Voor de dames waren er zakjes instant-noodles.
En wat doen die lamzakken van de MRP? Ze beschuldigen Moore van illegale praktijken bij het verwerven van stemmen.
Mike's reactie: Now, after enduring all this, with no tricks left in their bag, they've just decided, "Let's toss his sorry ass behind bars -- him and his noodles and his gift of clean underwear!".

Bizar. Absoluut bizar.

[Nieuwsbrief over de kwestie] [CNN]


Renesmurf [www]
Humor om te provoceren, leuk!
En provoceren is in Amerika nog zo onschuldig.
06 oktober 2004, 23.58 uur