missgien.log
Zoeken

Kabinet accepteert versoepelingen coalitie
30 september 2004, 11:39 uur
In Den Haag denken het kabinet en de coalitie-partijen zeker dat "het volk" gek is. Dat we met ons allen geloven dat die "ombuigingen" waar de coalitiepartijen mee aankwamen helemaal alleen en zonder ruggespraak met het kabinet tot stand zijn gekomen. Whoehahaha!!!

Het kabinet en de coalitiepartijen denken dat ze 15 miljoen mensen voor het lapje kunnen houden. Doekjes voor het bloeden, goedmakertjes. Ha! Steek ze maar waar de zon niet schijnt, Vis!

[Kabinet accepteert versoepelingen coalitie]


Jöran [e-mail] [www]
Een voordeel hebben we nu wel, de huidige regerings partijen greven hun eigen graf bij de volgende verkiezingen.
Oke dat duurt nog even maar toch, veel mensen worden door deze hobbezakken getroffen en dat krijgen ze een keer terug te zien.
30 september 2004, 12.05 uur
Gooly
En zo is dat. Aktie!
30 september 2004, 14.04 uur
Bareuh [www]
godverdomme, ik heb besloten om niet meer dubbel te posten ... (moet ik maar wat vroeger zijn, hehehehe)

Tja, ze moeten gaan communiceren met de burger. Dat verzinnen ze zelf niet, dat wordt ingegeven door persvoorlichters en ander communicatie-spul wat op de ministeries huist.

Lekker laten brullen. Nederland trapt er niet meer in. Ik zag vanochtend in de trein iedereen met een Metro/Spits zitten en stiekum lachen tijdens het lezen van dit artikel. Op 2 oktober laten we ze een poepie ruiken die de vislucht van het kabinet zal doen verbleken!
30 september 2004, 14.05 uur
Frozen [www]
Zo is dat weg met dit kabinet eentje is er iig een tijdje uitgeschakeld ;)
30 september 2004, 15.10 uur