missgien.log
Zoeken

Hooglanders moeten homo's wegjagen
20 september 2004, 18:18 uur
Het Spaarnwoude park is een favoriete ontmoetingsplaats voor homoseksuelen. Parkmedewerkers vertelden dat ze Schotse Hooglanders gaan uitzetten, in de hoop dat deze de homo's zullen afschrikken.
"De homo's zorgen voor veel overlast voor onze andere bezoekers", zo vertelde de directeur, dhr. VAn Hoogdalem. "Ik heb niets tegen homoseksuelen, maar ik wil niet dat ze sex hebben terwijl er mensen in de buurt zijn. (Bron: Ananova)

Vraag ik me toch af of ze die hooglanders gaan castreren, die kunnen er nl. ook wat van en dàt maakt me een hoop herrie!


Jöran [www]
Ik geloof dat ik de details niet wil weten.
20 september 2004, 18.36 uur
bareuh [www]
over een tijdje zijn ze die hooglanders zat en doen ze weer homo's in het bos. kweenie hoor, ik vind gewoon dat ze daar wel horen. net als kabouters.

*damn en tis pas maandag - sloft weer naar kruidentuin*
20 september 2004, 20.58 uur
Frozen [www]
Tjah komen daar weer andere lui op af , zitten ze daar weer mee. Maar ben het opzicht wel eens dat je niet moet gaan lopen sexen waar mensen wandelen, er lopen ook kinderen. Als je het dan wil doe het dan s'avonds na 10 ofzo als er bijna niemand meer wandeld
20 september 2004, 22.21 uur
KrijnOnline [e-mail] [www]
t'zijn niet alleen maar homo's die daar bezig zijn...

Daarnaast, doe het gewoon lekker uit het zicht, of nog beter thuis of op andere plekken die daar beter voor geschikt zijn!
21 september 2004, 08.41 uur
Ronald [www]
Lopen die Schotten niet ook in rokjes? ;)
21 september 2004, 08.45 uur