missgien.log
Zoeken

Niet dat we het al niet wisten.....
18 september 2004, 09:56 uur
Nederlander ontevreden over kabinet
Een meerderheid van 79% van de Nederlanders vindt dat premier Balkenende en zijn ploeg hun werk niet goed doen. Meer dan 80% gelooft dat het kabinet de economie niet beïnvloedt of zelfs verslechtert. De meesten, 54%, zijn tegen de ideologie om de burger meer verantwoordelijkheid te geven. Ze hebben liever goede gemeenschappelijke voorzieningen.
Balkenende zelf is ook niet populair: 10% beschouwt hem als premier van alle Nederlanders en 20 procent is gechamermeerd van zijn persoonlijke optreden. Dat blijkt uit een enquête die bureau Motivaction in opdracht van de Volkskrant heeft uitgevoerd onder 2818 Nederlanders.
Zij kregen vragen voorgeschoteld over een aantal impopulaire maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd. Zo wil het kabinet dat mensen tot hun 65ste doorwerken, maar 59% van de Nederlanders vindt dat te lang. [Bron: nu.nl]


Frozen [www]
as het maar zo blijft tot er verkiezingen komen, en mensen dan ook eens echt wat anders doen dan toch weer voor hetzelfde zooitje te kiezen
18 september 2004, 15.40 uur
Renesmurf [www]
De meeste CDA mensen blijven altijd CDA stemmem, alleen vanwege de naam.
18 september 2004, 21.43 uur
Branwen [www]
Ja, DUH!
Meeste mensen die ik spreek over politiek zijn niet zo te spreken over het huidige kabinet. Bij navraag blijken ze vaak toch al niet CDA of VVD stemmers te zijn dus erg veel winst is daar niet meer te behalen.
18 september 2004, 23.29 uur
missgien [www]
@Branwen: ik ken in ieder geval een verstokte CDA-stemmer die van haar geloof is afgevallen, so to speak. Die stemt de volgende keer wel anders. En als dat bij haar kan, dan zijn er beslist nog veel, veel meer!
19 september 2004, 08.02 uur