missgien.log
Zoeken

Het poesje
14 september 2004, 18:41 uur
Sinds ongeveer een week "hebben" wij een jong poesje. Ik schrijf "hebben", want het is aan komen lopen en dusch eigenlijk niet van ons.
In eerste instantie dacht ik dat de benedenbuurvrouw er een poesje bij had, maar dat blijkt niet het geval. Ze heeft overal al aangebeld, zelfs bij de Dierenambulance achter ons huis, is ze geweest en briefjes opgehangen bij de AH, maar geen reactie. We gaan er maar vanuit dat het een ontsnapt jonkie is of dat iemand 'em buiten de deur heeft gezet, al kan ik me dat laatste nauwelijks voorstellen.
Het is een mooi poesje: wit met rode vlekken; onze Sam, maar dan andersom, zal ik maar zeggen.
Het poesje is nogal bang aangelegd, springt weg zodra je je laat zien, maar hij slaap veelal bij ons op het overdekte balkon: lekker uit de wind en uit de buurt van de Grote Gemene Grijze en het Zwarte Monster van beneden.
En hij laat zich verwennen: zowel bij de buuv beneden als bij ons op het overdekte balkon staat voer en water en vanmiddag -nadat ik vernomen had dat het van niemand schijnt te zijn- heb ik de oude krabpaal-met-slaaphok tevoorschijn gehaald en op ons balkon neergezet: als het dan toch bij ons wil logeren, zorg ik graag voor een goede slaapplek.

Zodra ik de kans krijg zal ik onze kleine logé op de foto zetten, maar vooralsnog is dat nog niet gelukt.


bareuh [www]
rrrrrauw ...
14 september 2004, 21.00 uur
Juul
Hang je toch een webcam in dat slaaphok ;-)

Ik heb zojuist vernomen dat mijn foto's klaar zijn dus morgenavond plaatjes van (He)Kaatje
14 september 2004, 22.57 uur
Gooly
Hij had het heel wat slechter kunnen treffen zo te lezen :o)
15 september 2004, 06.00 uur
Frozen [www]
Die is denk ik gewoon gedumpt door een of andere mafketel. Maar nu heeft ie een plekje gevonden, en dat schrikkerige gaat er vast wel vanaf
15 september 2004, 07.56 uur