missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Trommelen
23 augustus 2004, 08:38 uur
Ik wil Djembé leren spelen, lekker alle spanning eruit trommelen, lekker opgaan in het ritme. Ik verheug me er al maanden op om in september te beginnen. Het ziet er echter naar uit dat het niet gaat lukken. De Lindenberg, de Nijmeegse muziekschool, geeft dit jaar 1 les per week voor beginners: op donderdagavond. En dan kan ik niet want dat is nou net éen van de twee dagen waarop hij in Amstelveen werkt en laat, soms erg laat, thuis is. Bovendien krijgt T. (als alles goed gaat met de inschrijving) op donderdag om 5 uur zijn muziek-oriëntatieles.
Ik had de moed al bijna opgegeven tot ik vanmorgen een bericht in mijn mailbox vond die alle hoop weer deed opbloeien: stichting Trom gaat in Berg en Dal -nota bene in mijn oude schooltje- tromlessen geven. En ja, ook Djembé! Ik ben een starter, lees ik en die krijgen les op... donderdagavond!
Dan vind ik op internet een lijstje met lessen en tijden van diverse Djembé-lessen. Het is een complot: ik weet het zeker! Alle Djembé-lessen voor beginners (of starters) zijn op donderdagavond! Wèèèèh!!
Potverdikke, het zit me ook niet mee!
[1]
Frozen [www]
Gewoon op zo'n ding meppen net zo lang dat het een leuk deuntje wordt hehe
23 augustus 2004, 16.52 uur