weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Strand -3-
07 augustus 2004, 10:20 uur
Het was heerlijk!!!
Ow, ik zou vandaag zo weer willen gaan. Maar dat gaat niet vandaag.

De zon scheen niet zo brandend, er was zelfs een poosje bewolking (en dat vonden wij niet erg!). T. was het water niet meer uit te slaan. Hij vond het heerlijk om in de golven te spelen en moest af en toe echt even geroepen worden om wat te komen drinken of eten en om te worden ingesmeerd. Dat kind is hartstikke bruin: echt gruwelijk. En ik vermoed dat hij de komende dagen bij opa en oma ook veel buiten zal lopen in z'n netnietniksie en dus nog veel bruiner thuiskomen dan dat hij vanmiddag vertrekt voor de logeerpartij.
Oma J. heeft zich ook uitstekend vermaakt: ze kwam d'r handdoek niet af want ze moest bruinbakken. Dat gaf mij de ruimte om te spelen met T. zoveel als ik wilde. We genoten van de vis die uit een kar werd verkocht, we jaagden de meeuwen weg die op de geur afkwamen, we dronken de koudmeegenomen drankjes bijna allemaal op en genoten alledrie als kleine kinderen. En vlak voordat we weggingen kreeg T. een grote schelp, zodat hij ook thuis de zee kon horen..!

Doen we nog een keer. Zeker weten!
[3]
Cynthia [e-mail] [www]
Zo, dat klinkt supergoed! Ik ben blij dat je er van genoten hebt... :-)
07 augustus 2004, 10.49 uur
Downer [www]
Heerlijk h zo'n dagje strand :)
Wij wonen er vlakbij en toch komt het er niet altijd van. Deze week vooral 's avonds geweest, als het lekker rustig is ;)
07 augustus 2004, 13.34 uur
Jran [www]
Goed dat je vrijdag bent geweest want gisteren en vandaag kan je in en rondom Haarlem en Zandvoort over de hoofden lopen. Het is echt onwijs druk daar.
Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad :-)
08 augustus 2004, 15.41 uur